آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۳۷۸۷
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۲

قرار مرگبار دختر و پسر جوان

دختر و پسری جوان بعد از آنکه نتوانستند با یکدیگر ازدواج کنند، قرار گذاشتند با خوردن قرص برنج به زندگی‌شان پایان دهند اما پسر جوان زیر قولش زد تا دختر مورد علاقه‌اش به‌تنهایی به استقبال مرگ برود.
تدبیر24: روز 25 مرداد‌ماه يكي از مسئولان بيمارستاني در تهران پليس تماس گرفت و از مرگ مشكوك دختري 23ساله به نام رز خبر داد. دختر جوان به‌دليل خوردن قرص برنج جان باخته بود. هرچند اين حادثه يك خودكشي بود اما همسر رز به دادسراي امور جنايي تهران رفت و ادعا كرد پسر جواني به نام نيما باعث مرگ او شده است.
 
او به جمشيدي، بازپرس شعبه سوم گفت: بعد از مرگ همسرم گوشي تلفن همراهش را ديدم و متوجه شدم پسري به نام نيما او را تشويق به‌خودكشي كرده بود. به‌دنبال اين شكايت صبح ديروز نيما به دادسراي امور جنايي احضار شد. او گفت: من و رز از 6سال قبل با يكديگر آشنا بوديم.
 
ما واقعا يكديگر را دوست داشتيم و رز بارها از من خواست به خواستگاري‌اش بروم اما من شرايط ازدواج را نداشتم تا اينكه يك روز جوان ديگري به خواستگاري رز آمد و پدرش هم با ازدواج آنها موافقت كرد. بعد از آن سعي كردم رز را فراموش كنم ولي او مدام با من تماس مي‌گرفت. درحالي‌كه يك‌ماه از عقد رز و همسرش مي‌گذشت، او تماس گرفت و گفت از شوهرش راضي نيست و مي‌خواهد خودكشي كند. رز گفت بهتر است هر دو نفرمان قرص بخوريم و خودكشي كنيم. من هم به او گفتم پس هر كسي در خانه خودش قرص بخورد.
 
پسر جوان ادامه داد: فكر نمي‌كردم حرف‌هاي رز جدي باشد تا اينكه برايم پيامكي فرستاد كه در آن نوشته بود قرص خورده است و من هم جوابش را ندادم تا اينكه فهميدم او فوت شده است. من در مرگ او نقشي نداشتم و او خودش اين كار را انجام داد.
 
براساس اين گزارش هم‌اكنون تحقيقات براي روشن شدن ابعاد مختلف اين پرونده ادامه دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: