آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۳۸۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹

محمودی دو بازی را از دست داد

اقدام به شیرجه برای توپگیری در بازی حساس ایران – ایتالیا مصدومیت تازه ای را برای شهرام محمودی به وجود آورده است.
تدبیر24: شهرام محمودی پس از اعلام اینکه در مچ پایش احساس درد شدیدی دارد، به همراه پزشک و سرپرست تیم ملی برای ام آی آر به بیمارستان رفت. حالا مشخص شده که دچار التهاب عضلات دور تاندون و التهاب تَلوس در مچ پای راستش شده است.

به گفته سیامک افروزی؛ پزشک تیم ملی، شهرام محمودی دچار همان عارضه ای شده که گریبان امیر غفور را در جام قهرمانان قاره ها گرفت. محمودی به چند روز استراحت نیاز دارد تا این التهاب از بین برود و به این ترتیب، بازی ایران با امریکا و فرانسه را از دست خواهد داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: