ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۸۵۵
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۸

یک میلیون سومالیایی گرسنه

سازمان خواربار وکشاورزی سازمان ملل اعلام کرد که خشکسالی، گسترش نا آرامی ها، اختلال درامور بازرگانی وکاهش میزان کمک های انساندوستانه جهانی بیش ازیک میلیون نفر از مردم گرسنه و بیمارکشور سومالی را با خطر مرگ روبرو کرده است.
تدبیر24: سازمان خواربار وکشاورزی در تازه ترین گزارش خود با بیان این که هم اکنون بیش ازیک میلیون نفر از مردم کشور سومالی به دلیل کمبود مواد غذایی و آب اشامیدنی با خطرات جدی روبرو هستند پیش بینی کرده است که وضعیت این گرسنگان تا آغاز باران های موسمی در ماه اکتبر رو به وخامت بیشتری خواهد گذاشت.

به گزارش این نهاد شمار گرسنگان سومالیایی دراثر کمبود باران، گسترش درگیری ها وکاهش کمک های انساندوستانه بین المللی نسبت به ماه ژانویه امسال بیش از 20 در صد افزایش یافته و در زمان حاضر شمار کسانی که برای ادامه حیات به کمک های فوری غذایی ودرمانی نیاز دارند به یک میلیون و 25 هزار نفر رسیده است.

سازمان مذکور تصریح کرده است درصورتی که نیاز های غذایی و درمانی این افراد درآینده نزدیکی ازسوی نهاد های بین المللی تامین نشود بسیاری از آن ها در ماه های آینده قادر به ادامه حیات نخواهند بود.

براساس بررسی های اخیر نهاد های بهداشتی سازمان ملل نزدیک به 15 درصد یعنی حدود 218 هزار نفر ازکودکان زیر5 سال این کشور از سوء تغذیه شدید رنج می برند.

برهمین اساس نزدیک به 44هزارنفر ازهمین کودکان در صورت نرسیدن فوری کمک های غذایی ودرمانی بی تردید جان خود رااز دست خواهند داد.

سازمان خواربار وکشاورزی سازمان ملل همچنین یاد آور شده است که میزان برداشت محصول سالیانه کشاورزان دراین کشور درسالجاری 37 درصد نسبت به سال گذشته و28 درصد نسبت به میانگین برداشت محصول 5 سال گذشته این کشور پایین تر بوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: