آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۳۸۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۲

عراقچی:در مورد رسیدن به توافق خوشبین هستیم

مذاکره کننده ارشد هسته‌ای کشورمان گفت: در مورد رسیدن به یک توافق بین‌المللی در مورد برنامه هسته‌ای پیش از پایان ضرب الاجل تعیین شده یعنی بیست و چهارم نوامبر، خوشبین هستیم.
تدبیر24: عباس عراقچی که به فرانسه سفر کرده و قرار است با مسئولان بلندپایه وزارت امور خارجه آن کشور دیدارهایی داشته باشد، در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «فرانس 24» گفت : ما در مورد رسیدن به این توافق خوشبین و به آن امیدوار هستیم، خبر خوب این‌که هر دو طرف در مذاکرات هسته‌ای برای رسیدن به این توافق وظیفه‌شناسی دارند.

وی درباره تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران با اعلام این‌که «این تحریم‌ها در تناقض آشکار با روح موافقت نامه ژنو است»، تصریح کرد: ما تلاش می کنیم توافق نامه ژنو در حد یک توافق نامه بالقوه باقی نماند.

قرار است ایران و کشورهای عضو گروه پنج به علاوه یک مذاکرات هسته‌ای را در حاشیه نشست های مجمع عمومی سازمان ملل از سر بگیرند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: