ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۹۱۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۹

ممنوعیت اشتغال زنان در کافی‌شاپها

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت، نمی توان درباره مسایل نگاهی یکجانبه داشت، از این رو درباره موضوع ممنوعیت اشتغال زنان در کافی شاپ ها نیز باید همه جوانب را مورد مطالعه و بررسی قرار داد.
تدبیر24: «شهیندخت مولاوردی» روز چهارشنبه با اشاره به اظهارات رییس پلیس اماکن ناجا درمورد ممنوعیت اشتغال زنان در کافی شاپ ها افزود: این مقام مسوول در نیروی انتظامی اشاره کرد، با توجه به اینکه قوانین حاکم بر کافی شاپ ها، همچون قوانین قهوه خانه ها است، از این رو اشتغال زنان در کافی شاپ ها نیز ممنوع است.

وی ادامه داد: از این اظهارات این گونه برداشت می شود که قانونی درباره ممنوعیت اشتغال زنان در قهوه خانه ها وجود دارد که اکنون آن را به کافی شاپ ها تعمیم داده اند، حال باید دید آیا قانون صراحتا به این مساله اشاره دارد.

معاون رییس جمهوری افزود: رییس اداره اماکن ناجا همچنین اشاره کرده، اشتغال زنان در فضای عمومی سفره خانه های سنتی ممنوع است، اما در آشپزخانه های این مکان ها ممنوعیتی وجود ندارد، اکنون باید بررسی شود، این مساله ناشی از برداشت و سلیقه شخصی است یا نه؟

مولاوردی با بیان اینکه برای اعلام موضع معاونت امور زنان و خانواده در این باره نیاز به بررسی های کارشناسانه است، اضافه کرد: با توجه به وضعیت اشتغال و نرخ بیکاری زنان در جامعه، این مکان ها محلی برای کسب درآمد زنان نیازمند است.

وی یادآور شد: باید کار دقیق و کارشناسانه صورت گیرد که در صورتیکه این ممنوعیت ایجاد شود، زنان شاغل در این مکان ها چه باید کنند؟ آیا آنها باید دستفروشی کنند یا تکدی گری؟

معاون رییس جمهوری با تاکید بر لزوم یافتن راهی جایگزین برای رفع مسایل معیشتی این زنان تصریح کرد: اینکه راه را بر روی این زنان ببندیم در حالیکه پیشنهاد جایگزینی نیز وجود نداشته باشد، آنها را با بسیاری از آسیب های اجتماعی مواجه می کند.

مولاوردی با تاکید بر اینکه اشتغال در مراکز یاد شده برای برخی از این زنان شاغل در آن حیاتی است، خاطرنشان کرد: نمی توان درباره مسایل نگاهی یکسویه و یکجانبه داشت، از این رو درباره ممنوعیت اشتغال زنان در کافی شاپ ها هم باید همه جوانب را مورد مطالعه و بررسی قرار داد.

وی افزود: این حق مردم است تا بدانند طبق کدام قانون و مصوبه این ممنوعیت مطرح شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناهید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۲
0
0
سلام. زشت ..زشت اینگونه برخوردها
خانه از پای بست باید تصحیح گردد. بقول معروف با یه گل یا دو گل بهار نمیشه
بجای ........... آگاهی بدهیم
یعنی خدا نمیتونست. سیاره. بهرام را مخصوص مردان و سیاره ناهید را مخصوص زنان در واقعیت امر قرار دهد
پس چرا ممنوعیت را ارجح بر آگاهی دادن و تربیت کردن قرار میدهیم آنهم در زمانه ای که دیگر باید جهانی اندبشید و عمل کرد
عالم محضر خداست و در محضر خدا بواسطه ادعاهایمان سخت امتحان میشویم ادعای اول ما انسان بودن است فراموش نکنیم تا دیگران نیز فراموش نکنند
هرچه کنی ای انسان بخود کنی گر همه نیک و بد کنی
نظر شما: