ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۳۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰

رتبه 152 از کسب و کار ایران

رتبه امسال ایران در سهولت انجام کسب و کار، در مقایسه با سال 2013 تغییر نکرده است.
تدبیر24: براساس گزارش بانک جهانی، ایران در سال 2014 در میان 189 کشور جهان، رتبه 152را در سهولت انجام کسب و کار به دست آورد.

کشورهای سنگاپور، هنگ کنگ چین، نیوزیلند و آمریکا به ترتیب رتبه های اول تا چهارم درجه بندی کشورها براساس معیار سهولت انجام کسب و کار بانک جهانی را به دست آورده اند.

کشورهای دانمارک، مالزی، جمهوری کره، گرجستان، نروژ، انگلستان، استرالیا، فنلاند، ایسلند، سوئد، ایرلند و چین نیز به ترتیب در جایگاه های بعدی قرار دارند.

رتبه امسال ایران در سهولت انجام کسب و کار، در مقایسه با سال 2013 تغییر نکرده است.

براساس تعریف بانک جهانی، 10 معیار شروع کسب و کار، مجوزهای ساختمانی، گرفتن برق، ثبت نام برای زمین، اخذ اعتبار، حمایت سرمایه گذار، پرداخت مالیات ها، امکان تجارت در تمام مرزهای کشور، اجرای قراردادها و حل و فصل مشکلات ورشکستگی، در مجموع تعیین کننده رتبه یک کشور در سهولت انجام کسب و کار هستند.

رتبه ایران در شروع کسب و کار 101، مجوزهای ساختمانی 169، گرفتن برق 169، ثبت نام برای زمین 168، اخذ اعتبار 86، حمایت سرمایه گذار 147، پرداخت مالیات ها 139، امکان تجارت در تمام مرزها 153، اجرای قراردادها 51 و حل و فصل مشکلات ورشکستگی 129 است.

هند که رتبه صد و سی و چهارم را در سهولت انجام کسب و کار به دست آورده است، امروز (چهارشنبه) براساس اعلام روزنامه انگلیسی زبان اکونومیک تایمز هند، با اشاره به اقدامات مثبتی که برای بهتر شدن شرایط کسب و کار در این کشور انجام شده است، به این رتبه اعتراض کرد.

هند سال گذشته رتبه 179 را به دست آورده بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: