ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۱

رفع فیلتر مشروط «فیس‌بوک»

این شبکه اجتماعی در انتشار محتوا مواردی مرتکب می‌شود که به لحاظ قانونی جرم محسوب می‌شود. وی با بیان اینکه شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس‌بوک ...

تدبیر24: عضو کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ و جرایم رایانه‌ای از بررسی رفع فیلتر شبکه اجتماعی فیس‌بوک طبق شرایط و ضوابط خبر داد و گفت: این موضوع در درازمدت و با تفکیک محتواهای مجرمانه از محتوای مفید این شبکه اجتماعی توسط نرم‌افزار فیلترینگ هوشمند امکان‌پذیر است. دکتر محمدرضا آقامیری با تاکید بر اینکه شبکه اجتماعی فیس‌بوک بر اساس ضوابط و مقررات کشور ما فعالیت نکرده و در بسیاری موارد از خطوط قرمز ما عبور می‌کند، اظهار کرد: این شبکه اجتماعی در انتشار محتوا مواردی مرتکب می‌شود که به لحاظ قانونی جرم محسوب می‌شود. وی با بیان اینکه شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس‌بوک پایبندی به قوانین کشور ما ندارند، ادامه داد: این درحالی است که برخی سایت‌های خارجی ملتزم به رعایت قوانین ایران شده‌اند و بر این اساس فعالیتشان به‌نحوی است که محتوای مجرمانه را اشاعه نمی‌دهند براین اساس چنانچه فیس‌بوک نیز در همین خط‌مشی حرکت کند و بر رعایت قوانین ایران التزام داشته باشد، می‌توان به رفع فیلتر آن اقدام کرد. عضو کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه با اشاره به عضویت بیش از یک‌میلیاردنفر از مردم جهان در شبکه اجتماعی فیس‌بوک خاطرنشان کرد: جدای از فعالیت مجرمانه برخی از کاربران که اعتقاد و پایبندی به قوانین نظام ندارند، فیس‌بوک مجالی را فراهم کرده که می‌توان با استفاده از آن در جهت ترویج دین، بیداری اسلامی و اشاعه فرهنگ ایرانی- اسلامی قدم‌های مثبتی برداشت.

منبع:مهر

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: