ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۹۹۵
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۴

صندوقهای بیمه ورشکسته هستند

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از 18 صندوقی که در حوزه بیمه وجود دارد، اکثر آنها ورشکسته شده اند و بین 20 تا 25 هزار میلیارد تومان کسری دارند.
تدبیر24: سید ابوالحسن فیروز آبادیˈ روز چهارشنبه در سومین کنفرانس مددکاری اجتماعی ایران در گناباد افزود: نهادهای بخش خصوصی آمادگی لازم را برای پذیرا شدن مسوولیت های رفاه و امور اجتماعی ندارند.

وی گفت: آماده نبودن بخش خصوصی باعث برخی نارسایی در کار آنها و اعتراضات مردمی شده است که امیدواریم در برنامه توسعه ششم به یک پایداری ساختاری در این زمینه دست پیدا کنیم.

وی چهار محور را در طراحی برنامه توسعه ششم در بخش رفاه و امور اجتماعی لازم دانست و افزود: شمولیت، جامعیت، پایداری و کارآمدی باید از مهمترین محورهای این برنامه باشد.

فیروزآبادی ادامه داد: طبق اصل 29 قانون اساسی تامین اجتماعی حق همگانی است که همه افراد جامعه باید از این حق برخوردار شوند.

وی گفت: طرح و برنامه های ما باید تمام افراد جامعه را زیرپوشش قرار دهد و در یک زمان مشخص به یک پایداری ساختاری برسیم.

فیروزآبادی با بیان این که در برنامه پنجم توسعه، بیشتر بسته های حمایتی در حوزه ترمیمی مورد توجه بوده است، گفت: هر بسته حمایتی باید به گروه هدف واقعی آن برسد.

وی اظهار کرد: شاید یکی از دلایل تحقق نیافتن اهداف برنامه پنجم این باشد که بیش از آن که فعالیت ها در بخش پیشگیری متمرکز باشد، در حوزه ترمیمی متمرکز شده است.

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ما نتوانستیم بانک جامع ایرانیان، گروه های هدفمند و توزیع مناسب را ایجاد کنیم.

فیروزآبادی گفت: آسیب های ناشی از توسعه نامتوازن و نگاه تک بعدی به توسعه و لحاظ نکردن متغیرهای اجتماعی، فرهنگی در برنامه های توسعه اقتصادی آسیب زا بوده است.

وی افزود: در برنامه پنجم توسعه اهداف خوبی طراحی شد ولی انسجام کافی نداشت و به نظر می رسد انسجام لازم در اقدامات مربوط به امور اجتماعی کشور وجود ندارد.

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و وزارت بهداشت همگی باید با یک مرجع هماهنگ شوند.

وی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردمی افزود: سازمان بهزیستی در کنار هزار میلیارد تومان بودجه سالانه، نزدیک هزار میلیارد تومان هم از بخش کمک های مردمی دریافت کرده که این امر نشان می دهد ظرفیت های بسیاری در زمینه مشارکت های مردمی وجود دارد.

سومین همایش مددکاری اجتماعی ایران با محور تدوین برنامه ششم توسعه در حوزه اجتماعی به همت دانشگاه آزاد اسلامی، شورای اجتماعی کشور، سازمان بهزیستی، استانداری خراسان رضوی و همکاری 16 نهاد، سازمان و دستگاه های مختلف کشور به مدت دو روز در گناباد ادامه دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: