ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۰

حمله دبیرکل ناتو به روسیه

دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، روز پنجشنبه در جریان نشست اعضای این نهاد در انگلیس گفت: روسیه هنوز یک گام هم در راه تحقق صلح در اوکراین برنداشته است.
تدبیر24: آندرس فوگ راسموسن با انتقاد شدید از روسیه اضافه کرد که این کشور تنها به گفتن لزوم برقراری صلح در اوکراین اکتفا می کند.

وی تاکید کرد که روسیه نه تنها برای برقراری صلح و آرامش در اوکراین اقدامی نمی کند بلکه علیه این کشور دست به حمله می زند.

مقامات ناتو اعلام کردند که این احتمال وجود دارد آتش بس در شرق اوکراین از امروز جمعه آغاز شود.

از سوی دیگر روزنامه لوموند گزارش داد که فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه اعلام کرد که آتش بسی وجود ندارد و در این باره نیز تصمیم اتخاذ نشده است و فکر نمی کنم اعتباری برای برقراری آتش بس وجود داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: