ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۴۰۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۳

هر40ثانیه یک نفر خودکشی میکند

سازمان بهداشت جهانی می گوید هر 40 ثانیه یک نفر در دنیا خودکشی می کند.
تدبیر24: امروز پنجشنبه از مقر این سازمان در ژنو می نویسد، این بدان معناست که میزان خودکشی بیش از شمار سالانه کشته های جنگ و بلایای طبیعی است.

بنابه گفته این سازمان بیشترین کسانی که دست به خودکشی می زنند ازمیان سالمندانند.

این اولین گزارشی است که سازمان بهداشت جهانی در مورد نرخ خودکشی در جهان ارائه کرده است. این سازمان در گزارش خود پوشش خبری مفصل رسانه ها در مورد خودکشی هنر پیشه ها را یک عامل تشدید کننده میل به خودکشی در میان افراد معرفی می کند.

ˈشکر ساکسناˈ رییس بخش بهداشت روانی سازمان بهداشت جهانی در این باره می گوید: خودکشی به مثابه یک معضل قابل توجه بهداشت عمومی است.

ساکسنا می گوید: هر 40 ثانیه ما با یک خودکشی مواجهیم که خود رقم بزرگی است.

او می افزاید: خودکشی بیشتر از درگیری، جنگ و بلایای طبیعی جان انسان ها می گیرد.

به گفته این مسئول سازمان بهداشت جهانی، هر سال 5/1 میلیون مورد مرگ خشونت بار در دنیا اتفاق می افتد که از این تعداد 800 هزار مورد، خودکشی است.

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، اروپای مرکزی و شرقی و همچنین آسیا در زمره مناطقی هستتند که نرخ بالایی از خودکشی را به خود اختصاص داده اند.

علاوه بر این 25 درصد خودکشی ها در کشورهای ثروتمند اتفاق می افتند.

در این گزارش آمده است که مردها تقریبا دو برابر بیشتر از زن ها احتمال دارد دست به خودکشی بزنند.

در مورد روش های خودکشی هم باید گفت که متداول ترین روش ها دار زدن، شلیک گلوله و به ویژه در مناطق روستایی استفاده از سموم دفع آفات است. سالمندان 70 سال و بیشتر جهان از جمله بیشترین افرادی هستند که خودکشی می کنند. هرچند سازمان بهداشت جهانی می گوید در برخی کشورها این جوان ها هستند که بالاترین نرخ خودکشی را به خود اختصاص می دهند.

این سازمان می گوید: نکته قابل توجه این است که در دنیا خودکشی دومین عامل اصلی مرگ در میان افراد 15 تا 29 سال است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: