ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۴۱۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۴

حجاب نشانه‌ی اوج آزادی

حجاب نشانه ی معرفت است . هر قدر معرفت به ارزش موجودی بیشتر باشد ، حجاب حساسیت و منزلت بیشتری خواهد داشت و توجه و ظرافت بیشتری به خود اختصاص خواهد داد .
تدبیر24: کمال بارعی - حجاب نشانه ی ارزش دانی و قدر شناسی است . حجاب نشان منزلت شناسی و حفظ منزلت است .

حجاب نشانه ی اوج آزادی است بی توجهی به آن نادیده انگاری آزادی است .

حجاب از والایی و بالایی شخصیت نشأت می گیرد هر قدر حجاب حساب شده تر باشد ، والایی وبالایی شخصیت را نشان خواهد بود.

حکایت حجاب ، حکایت اهمیت است . حجاب از معرفت انسان به ارزش زندگی و حیات حکایت دارد . هر قدر فهم از ارزش حیات بیشتر باشد ، حجاب اهمیت و توجه بیشتری خواهد یافت .
حجاب تهدید حیات نیست ، تمدید حیات است و مایه و پایه ی حیات است .
حجاب جانی تازه به زندگی می بخشد و به لطافت آن می افزاید و آزادی مخصوص و فراخور شأن انسان را تضمین می بخشد .

حجاب از کمال جویی هر موجودی است و کمال جویی نیز در ظرف حجاب نضج می گیرد و نشو نما می یابد و حس جاودانگی را اشباع و جاودانگی را محقق می سازد .

مسکن ، منزل ، بانک ها ، انواع صندوق ها ، ایجاد حفاظ های گوناگون برای اموال ، ایجاد انواع دیوار ها ، حصارها در انواع و اشکال گوناگون آن ، برج و باروهای بلند با تمام استحکام و عریض و طویلش از روزگاران گذشته ، قفل ها و موانع در اندازه ها ، تعریف رمز های گوناگون تو در تو با پیچیدگی های آن ؛ به کاری گیری دیده بان ها و به کارگرفتن نگهبانان با تجهیزات مدرن از یک سوء و به وجود آمدن تخصص ها در عرصه های مختلف ، ده ها و صدها نمونه ی دیگر از حجاب و ضرورت حجاب هستند که ابنای بشر در حفظ و نگهداشت حیات و دارایی ها و داشته هایش از اولین روز حیاتش دنبال کرده و لحظه ای هم از آن غفلت نکرده است و در مرحله و نقطه ای نیز متوقف نیافته است و توقف هم نخواهد یافت و باظهور و بروز ابعاد فکری بشر و عمیق ترشدنشناخت بشر از خود و پیرامونش پر راز و رمزتر می گردد .

اگر بواقع و بدون حب و بغض های بی منطق به موضوع نگریسته شود ؛ ایجاد حریم ها و حفظ و پاسداشت حریم ها از جدی ترین دغدغه های بشر بوده و هست و بیشترین مساعی بشری را به خود اختصاص داده و بیشترین تلاش بشر با مؤثرترین کار فکری را در برداشته است و بشر دمی نیز اجازه ی کمترین آسودگی را از این دغدغه به خود نداده است چون ظرف وجودی آزادی و حریت او بوده و آزادی او را محقق می سازد .

رنج ها و مشقت های ایجاد حائل ها و حجاب ها ، بشر و حتی هر موجود دیگری را به ناله و زجّه نیاورده است . بخاطر لحظه ای که از نامحرمان و نااهلان در امان بوده باشد و آسیب ها و تهدید هارا از خود دور کرده باشد و راه هر گونه رخنه و تجاوز به حریمش را هرچند با زبان ، چشم و گوش بوده باشد ، بسته و با آزادی و خاطری آسوده زندگی نماید و حقّ و حقوق فردی و اجتماعی خود را پاس بدارد .
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: