ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۱۸۳
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰

سیل پاکستان 140 قربانی گرفت

شمار قربانیان سیل و باران های سیل آسای روزهای چهارشنبه تا جمعه هفته گذشته در مناطقی از ایالت های پنجاب و خیبرپختونخوا و منطقه کشمیر در شمال شرق و شرق پاکستان، دستکم به 140 نفر رسید.
تدبیر24: بیشترین خسارات ناشی از بارندگی در شهرهای لاهور، سیالکوت، گوجراوالا، کشمیر و مناطق روستایی اطراف آن گزارش شده است.

علاوه بر ویران شدن تعدادی زیادی خانه، بخش وسیعی از مزارع نیز آسیب دید و تعداد زیاد دام تلف شد.

نواز شریف نخست وزیر پاکستان صبح شنبه در جلسه ای برای رسیدگی به مشکلات سیل زدگان به دستگاه ها و مسوولان دستور داد تا در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به رسیدگی به مشکلات مناطق سیل زده اقدام کنند.

سازمان هواشناسی پاکستان چند روز قبل از شروع بارندگی های اخیر، نسبت به احتمال بارش باران های موسمی سیل آسا و خطر جاری شدن سیل در مناطق مختلف هشدار داده بود.

بارندگی و طوفان شدید علاوه بر ویران کردن خانه ها و مزارع، سبب ویرانی برخی معابر و جاده های این مناطق شد و برق بخش وسیعی از مناطق سیل زده به دلیل سقوط دکل ها و تیرهای خطوط انتقال برق قطع شد.

ماه آگوست و اوایل ماه سپتامبر (مرداد و شهریور) فصل بارش باران های موسمی سیل آسا در پاکستان است و این بارندگی ها که بیشتر در مناطق شمال، شرق و جنوب پاکستان رخ می دهد، همه ساله خسارات و تلفات زیادی بر جا می گذارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: