تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۴۱۸۵
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۲

روحانی سه‌شنبه به دوشنبه میرود

سفیر تاجیکستان افزود: در این سفر سه روزه (۱۸ تا ۲۰ شهریور) تفاهمنامه‌هایی نیز بین روسای جمهور 2 کشور امضا خواهد شد.
تدبیر24: سفیر تاجیکستان در تهران از سفر حسن روحانی رئیس جمهوری ایران به دوشنبه در هجدهم شهریورماه خبر داد و گفت: در این سفر تفاهم‌نامه‌هایی بین رؤسای جمهوری ۲ کشور امضا خواهد شد.

نعمت‌الله امام‌زاده سفیر تاجیکستان در تهران امروز (شنبه) در سالگرد روز ملی این کشور در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: حسن روحانی رئیس جمهوری ایران به منظور شرکت در نشست سران سازمان همکاری شانگهای روز سه شنبه 18 شهریور ماه به دوشنبه سفر می‌کند.

سفیر تاجیکستان افزود: در این سفر سه روزه (۱۸ تا ۲۰ شهریور) تفاهمنامه‌هایی نیز بین روسای جمهور 2 کشور امضا خواهد شد.

امام‌زاده افزود: در سفر حسن روحانی به دوشنبه قرار است مذاکرات دوجانبه‌ای برگزار شود و تفاه‌ نامه‌های مشترکی به امضای سران دو کشور برسد، ضمن اینکه از نیروگاه برق ساخته شده توسط مهندسان ایرانی نیز بهره‌برداری شود.

وی به همکاری‌های تجاری و سرمایه‌گذاری‌های ایرانی‌ها در تاجیکستان اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران یکی از سرمایه‌گذاران بزرگ در تاجیکستان محسوب می‌شود و بیش از 150 شرکت ایرانی در تاجیکستان به فعالیت و سرمایه گذاری مشغول هستند. همچنین در 6 ماهه اول سال جاری گردش مالی انجام شده بین ایران و تاجیکستان به بیش از 143 میلیون دلار رسیده که متأسفانه نسبت به سال گذشته کمی کاهش یافته، ولی امیدواریم که با سفر رئیس‌جمهور ایران به تاجیکستان این امر بهبود یابد.

سفیر تاجیکستان اظهار داشت:‌ تجار ایرانی می‌توانند در زمینه‌های راهسازی، پل، شبکه‌های آبی، وسایل ارتباطی، نفت، ساختمان و حمل و نقل سرمایه‌گذاری کنند و این امور جزو همکاری‌های سودمند بین ایران و تاجیکستان به حساب می‌آید.

وی بیان اینکه تاجیکستان در سازمان شانگهای همیشه براساس احترام و منافع متقابل به اعضای این سازمان نگاه می‌کند، افزود: در سال 2001 اعلامیه تأسیس شانگهای رسماً اعلام شد و اهداف تأسیس این سازمان، تحکیم روابط دوستانه و توسعه همکاری‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است.

امام‌زاده با اشاره به همکاری سازمان شانگهای با سازمان ملل متحد و اتحادیه مشترک‌المنافع و اتحادیه اروپا عنوان کرد: ایران، هندوستان، پاکستان، افغانستان و مغولستان به عنوان کشورهای عضو ناظر در شانگهای پذیرفته شده‌اند و سازمان شانگهای با این کشورها روابط بسیار خوبی دارد.

سفیر تاجیکستان افزود: تاجیکستان سال جاری ریاست سازمان شانگهای را بر عهده دارد که با شعار همکاری و رشد و توسعه مشترک برنامه‌هایی را انجام داده و سعی می‌کند که به ارتقا بیشتر این سازمان کمک کند.

وی اظهار داشت: قرار است که سران دولت‌های عضو سازمان شانگهای در جریان نشست سران در شهر دوشنبه موضوع فعالیت‌های اعضای سازمان را بررسی کنند و ریاست بعدی سازمان برای سال‌های 2014 تا 2015 نیز مشخص می‌شود.

امام‌زاده در ادامه خاطرنشان کرد: هم‌اکنون تاجیکستان با 126 کشور دنیا مناسبات دیپلماتیک خوبی داراست و در 51 سازمان و نهاد بین‌المللی عضویت دارد.

وی به بخشی از ویژگی‌های سازمان شانگهای اشاره کرد و افزود:‌ مساحت دولت‌های عضو سازمان شانگهای بیش از 30 میلیون کیلومتر مربع و جمعیت آنان نیز بیش از 1.5 میلیارد نفر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: