آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۴۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰

هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند کتاب شد

«هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» در قطع رقعی همرا با عکس‌های بابک برزویه از سوی انتشارات روشنگران و مطالعات زنان منتشر شده است.
تدبیر24: فیلم‌نامه «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» در قالب کتاب منتشر شد.

پوران درخشنده می‌گوید: پس از به نمایش درآمدن «هیس...» و به پیشنهاد و هم‌دلی بهزاد خورشیدی درصدد برآمدیم تا فیلم‌نامه فیلم را به همراه گزارش و نقدهای مطبوعات و رسانه‌ها در قالب کتاب منتشر کنیم و با معرفی و آشنایی با شهلا لاهیجی به همفکری مشترک برای انتشار کتاب «هیس...» رسیدیم.

این کارگردان انتشار کتاب را از علاقه‌مندی‌های همیشگی‌اش در این حوزه فرهنگی می‌داند و با اشاره به یادداشتی که در مقدمه کتاب آورده از رنج و مرارتی که بابت ساخته شدن «هیس...» متحمل شده می‌گوید و این فیلم را نقطه عطفی در کارنامه فیلم‌سازی‌اش می‌داند.

«هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» در قطع رقعی همرا با عکس‌های بابک برزویه از سوی انتشارات روشنگران و مطالعات زنان منتشر شده است.

مراسم رونمایی از این کتاب شانزدهم شهریورماه در فرهنگسرای نیاوران برگزار خواهد شد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: