آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۴۲
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۶

انتخابات در کویت آغاز شد

به گزارش پرس تی وی؛ رای گیری در حوزه های انتخاباتی کویت در حالی از امروز شنبه آغاز شده که اکثر احزاب مخالف در اعتراض به اصلاحیه قانون انتخابات، شرکت در این انتخابات را تحریم کرده اند.
بر اساس اصلاحیه قانون انتخابات کویت، خاندان الصباح این اجازه و اختیار را دارد تا قانون انتخابات را از هر نفر 4 رای به هر نفر یک رای تغییر دهد.
گروه های مخالف دولت کویت بر این باورند که این اصلاحیه مسیر لازم برای دستکاری در نتایج انتخابات از سوی خاندان حاکم بر کویت را فراهم می کند.
گروه های مخالف دولت کویت انتخابات قبلی این کشور را که در ماه دسامبر برگزار شد را نیز تحریم کرده بودند. حدود 440 هزار نفر از مردم کویت واجد شرایط برای شرکت در انتخابات پارلمانی هستند و باید از بین 300 نامزد 50 نفر را برای پارلمان این کشور انتخاب کنند.
برگزاری انتخابات پارلمانی مجدد در کویت یک ماه پس از آن است که دادگاه قانون اساسی پارلمان این کشور را به علت نقص های موجود در برگزاری انتخابات دسامبر 2012 میلادی منحل کرده است.
تحلیلگران سیاسی بر این باورند که برگزاری انتخابات پارلمانی نمی تواند ثبات سیاسی را به کویت بازگرداند چرا که گروه های مخالف دولت شرکت در انتخابات را تحریم کرده اند.
از ماه می 2006 تاکنون کویت ده ها کابینه تشکیل داده است. بر اساس قانون اساسی 1962 میلادی، خاندان الصباح پست های مهم و کلیدی شامل نخست وزیر،وزرای دفاع، کشور و خارجه را در اختیار دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: