ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۳۴۲۲۵
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵

شاهکار «مونه» در چمدان کلکسیونر

یکی از تابلوهای «کلود مونه»، نقاش بزرگ فرانسوی در چمدانی متعلق به یک مجموعه‌دار معروف آثار هنری کشف شد.
تدبیر24: «کورنلیوس گورلیت»، مجموعه‌دار معروف آلمانی چند ماه پیش درگذشت، اما چمدانی که در بیمارستان جا گذاشت شامل یکی از تابلوهای دیده نشده از کلود مونه است.

این اثر هنری به مسئولین بنیاد «گورلیت» سپرده شده و کارشناسان در حال بررسی قدمت آن هستند. کارشناسان قصد دارند بدانند آیا این تابلو جزو کارهایی است که در زمان جنگ جهانی دوم توسط نیروهای نازی دزدیده شده یا نه.

گورلیت ماه می در سن 81 سالگی در بیمارستان درگذشت. وی مجموعه‌ای از یک هزار و 280 اثر هنری را در آپارتمان خود در شهر مونیخ پنهان کرده بود. گورلیت این مجموعه ارزشمند را از پدرش به ارث برده بود که به عنوان دلال با نیروهای نازی معامله می‌کرد.

مقامات آلمانی سال 2012 به جرم فرار از مالیات وارد خانه گورلیت شدند و این تابلوهای ارزشمند را مصادره کردند. آثار «پیکاسو»، «ماتیس» و «چگال» در میان این نقاشی‌های کم‌نظیر به چشم می‌خورند.

به گزارش بی.بی.سی، هنوز مشخص نشده چرا گورلیت چمدان خود را در بیمارستان جا گذاشته است. قدمت این اثر تازه کشف شده به سال 1864 برمی‌گردد که شباهت بسیاری به تابلوی «منظره‌ای در سن-ادرس» مونه دارد.

کلود مونه بنیانگذار سبک امپرسیونیسم در نقاشی فرانسوی بود. اصطلاح امپرسیونیسم از یکی از نقاشی‌های او با عنوان «امپرسیون» نشات گرفته است . وی از سال 1914 به بعد در دوره‌ای طولانی به کشیدن چنین تابلوهایی پرداخت.

در 1921 مجموعه‌ای از کارهایش مورد قبول دولت واقع گردید و موزه‌ی «نارنجستان» پاریس برای نگهداری آن‌ها بازسازی شد. مونه مهم‌ترین نماینده‌ی امپرسیونیسم به شمار می‌رود. آثار زیادی از وی به جای مانده است و در بسیاری از نگارخانه‌های مهم دنیا از آن‌ها نگهداری می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها مجموعه «نیلوفرهای آبی» است که خلقش بیش از یک دهه از عمر این هنرمند را به خود اختصاص داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: