ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۳۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰

قطع یارانه بی‌سوادها در مازندران

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: برای ریشه‌کنی بی‌سوادی در استان دولت 29 دستگاه دولتی را موظف به همکاری با آموزش و پرورش کرد.
تدبیر24: معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران از قطع یارانه افراد دارای شرایط سنی سوادآموزی که از حضور در این کلاس‌ها خودداری می‌کنند، از سال 95 خبر داد.

داوود تقی‌نیا پیش از ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته نهضت سوادآموزی نرخ جمعیت باسواد مازندران را 97 درصد اعلام کرد و گفت: تنها سه درصد جمعیت استان بی‌سواد هستند.

وی بیان داشت: این آمار براساس سرشماری نفوس مسکن سال 90 به دست آمد و این جمعیت در مازندران پراکنده هستند.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: برای ریشه‌کنی بی‌سوادی در استان دولت 29 دستگاه دولتی را موظف به همکاری با آموزش و پرورش کرد.

این مسئول جامعه هدف برای ریشه‌کن کردن بی‌سوادی در استان را افراد 10 تا 49 سال عنوان کرد و گفت: بیشتر بی‌سوادان استان بانوان هستند و تعداد بی‌سوادان خانم در مازندران دو برابر مردها هستند.

تقی‌نیا ادامه داد: جمعیت بی‌سواد در مازندران در بین جامعه شهری به دلیل افزایش روستاییان به شهر افزایش پیدا کرد و برای شناسایی افراد در شهرها با مشکلاتی مواجه هستیم که این مشکلات قبلا در روستاها وجود نداشت.

این مسئول یکی از برنامه‌های در دست اجرای نهضت سوادآموزی استان را طرح با سواد کردن اولیا بی‌سواد دانش‌آموزان عنوان کرد و افزود: در این طرح بیش از چهار هزار و 432 نفر شناسایی و زمینه برای جذب این افراد در کلاس‌های نهضت سوادآموزی فراهم شد.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران برنامه سال‌جاری این سازمان را تحت پوشش قرار دادن بیش از 17 هزار نفر در کلاس‌های نهضت سوادآموزی عنوان کرد و گفت: 60 نفر از معلمان رسمی آموزش و پرورش مازندران نیز در این طرح به‌کارگیری شدند.

وی تصریح کرد: بیش از سه هزار آموزش‌یار به صورت غیررسمی امسال نیز در طرح نهضت سوادآموزی با این سازمان همکاری می‌کنند.

تقی‌نیا به پیشنهاد مطرح شده دولت برای عدم پرداخت یارانه به افراد که در سن سوادآموزی قرار دارند ولی نسبت به با سواد شدن اقدام نمی‎کنند اشاره کرد و گفت: این طرح مقرر شد از سال 95 در کشور اجرا شود.

وی در پایان گفت: با اجرای این طرح افراد پس از شرکت در کلاس‌های آموزشی و دریافت آموزش لازم و اخذ گواهی سوادآموزی یارانه آنها مجددا برقرار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۶
0
1
قطعا این طرح ناپخته و خام تبعات منفی خواهد داشت
نظر شما: