آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۴۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲

گیره هوشمند تا عینکتان هرگز گم نشود!

تیمی از مبتکران گیره‌ای ابداع کرده‌اند که به دسته عینک طبی یا عینک آفتابی متصل می‌شود و هنگام گم‌شدن آن‌ها بوق می‌زند.
تدبیر24: این گیره از طریق بلوتوث به گوشی هوشمند متصل می‌شود و در صورت عدم دسترسی کاربران به گوشی، آن‌ها می‌توانند سامانه را به دسته‌کلید با قابلیت کنترل از راه دور متصل کنند.

وزن این سیستم کمتر از 20 گرم گزارش شده و می‌توان از فاصله حداکثری 15 متری عینک را با استفاده از آن پیدا کرد. شرکت سازنده مدعی است زمانی که گیره به عینک متصل است، کاربران وزن آن را احساس نمی‌کنند.

فناوری مزبور Look نام دارد و به اندازه‌ای کوچک است که به بخش داخلی دسته فریم متصل می‌شود و صورت کاربر را لمس نمی‌کند. عرض این سیستم 10 میلی‌متر، طول آن 40 و ضخامتش شش میلی‌متر است.

گیره مزبور با استفاده از چسب به عینک می‌چسبد و می‌توان آن را به آسانی برداشت و روی هر جسمی که به رهگیری نیاز دارد، گذاشت. دو باتری 399 سبک‌وزن آن را نیرودهی می‌کنند و در رنگ‌های مشکی، قرمز، قهوه‌ای، سفید و نقره‌ای ارائه شده است.

بهای این گیره 28 دلار عنوان شده و برنامه رایگان آن روی اندروید و iOS قابل‌نصب است. مبتکران تاکنون 50 هزار دلار برای تولید این ابزار در مقیاس انبوه جمع‌آوری کرده‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: