آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۴۴۶۳
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۰

تالار شیشه ای سبز پوش شد

شاخص کل بورس و اوراق بهادار در پایان معاملات روز جاری(دوشنبه) پس از هشت روزکاری پیاپی افت با رشد مواجه شد و با 149 واحد افزایش در ارتفاع 71 هزار و 815 واحدی ایستاد علاوه بر این تمام شاخص ها امروز روند صعودی داشتند و بازار سبز پوش بود.
تدبیر24: رشد شاخص کل بورس و اوراق بهادار در روز جاری در حالی اتفاق افتاد که این شاخص طی هشت روز پیاپی افت حدود ۱۸۷۲ واحد عقب نشینی کرده بود.

در همین حال شاخص 30 شرکت بزرگ 10 واحد، شاخص آزاد شناور 295 واحد، شاخص بازار اول 139 واحد، شاخص بازار دوم 117 واحد و شاخص صنعت 94 واحد رشد کرد.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه 357 میلیون سهم و حق تقدم به ارزش 820 میلیارد تومان در 41 هزار نوبت معاملاتی داد و ستد شد.

ارزش بازاری بورس بیش از 325 هزار میلیارد تومان رسید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: