ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۴۶۷
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۰

سود باغداران به جیب دلالان می رود

عضو کمیسیون کشاروزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه واردات میوه باید از انحصار عده ای معدود خارج شود، گفت : سود باغداران به جیب دلالان می رود.
تدبیر24: ' شمس الله شریعت نژاد ' با انتقاد انحصار واردات میوه توسط عده ای خاص، افزود : حمایت از تولید کننده در کمترین حد ممکن است و سود باغداران به جیب دلالان می رود.

وی با تاکید بر اینکه بازار و واردات نباید در انحصار افراد خاص باشد، پیشهاد کرد که دولت واردات برخی از محصولات مرتبط با تشکل ها را در اختیار آنها قرار دهد، به عنوان مثال اتحادیه برنج کاران؛ مسوول واردات برنج باشد و در صورت نیاز این کار انجام شود.

نماینده مردم تنکابن ، رامسر و عباس آباد در مجلس همچنین با انتقاد از افزایش بی رویه قیمت میوه و نابسامانی در بازار محصولات کشاورزی ، گفت : تا زمانی که با متخلفان و دلالان برخورد جدی نشود، وضعیت موجود ادامه خواهد داشت.

وی از دولت، قوه قضاییه و بویژه سازمان تعزیرات حکومتی خواستار پیگیری این موضوع شد و افزود : مجلس تنها در حد تذکر، هشدار و ارائه رهنمود می تواند در این موضوع وارد شود و دستگاه های نظارتی باید حضور پررنگ تری در ساماندهی بازار و برخورد با دلالان داشته باشند.

عضو کمیسیون کشاورزی ، آب ومنابع طبیعی مجلس گفت : دلالی در همه زمینه ها در جامعه فراوان است و در حالی که می دانیم تولید کننده در چه شرایط نامطلوبی قرار دارد، حمایت از تولید کننده در کمترین حد ممکن صورت می گیرد.

شریعت نژاد تنها راهکار مقابله با این شرایط را ایجاد تشکل های تولیدی در بخش بازرگانی و تقویت و رشد این تشکل ها دانست.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد: حمایت از تشکل های تولیدی توسط بخش بازرگانی در قالب آموزش و تامین امکانات و تسهیلات مورد نیاز باید به صورت جدی پیگیری شود تا بتوانند در شرایط مناسبتری تولیدات خود را عرضه کنند
منبع: خانه ملت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: