ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۵۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۵

برنامه‌های وزارت‌جوانان در هفته ازدواج

مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان برگزاری نخستین نشست مجمع ملی خیرین ازدواج و صدور مجوز فعالیت برای نخستین واحدهای مراکز مشاوره ازدواج و خانواده را از جمله برنامه‌های هفته ازدواج برشمرد.
تدبیر24: دکتر بهمن بهمنی با اعلام این خبر اظهارکرد: برنامه‌های مختلفی را برای هفته ازدواج در نظر گرفته‌ایم که برگزاری نخستین نشست مجمع ملی خیرین ازدواج کشور و اولین نشست ملی حوزه ازدواج و خانواده با حضور 120 استاد و صاحبنظر به منظور تدوین نهایی سند ملی مشاوره پیش از ازدواج از جمله آن‌هاست.

مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان افزود: در هفته ازدواج مجوز فعالیت نخستین واحدهای مراکز مشاوره ازدواج و خانواده صادر می‌شود، علاوه بر آن مشاوره‌های ازدواج و خانواده به صورت نیم‌بها در مراکز مشاوره دارای مجوز فعالیت به مراجعان ارائه می‌شود.

بهمنی در پایان اظهار کرد: هماهنگی با قوه قضاییه برای برگزاری هفته بدون ثبت طلاق در هفته ازدواج و هماهنگی با شورای سیاستگذاری ائمه جماعات به منظور تبیین سبک زندگی اسلامی – ایرانی در حوزه ازدواج و خانواده در خطبه های نماز جمعه در این هفته از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده است.

برنامه‌های هفته ازدواج از 6 تا11 مهرماه به مناسبت سالروز پیوند آسمانی امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: