ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۵۳۴
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵

سالم‌ترین نوشیدنی چیست؟

یک متخصص تغذیه معتقد است: سالم‌ترین نوشیدنی، آبمیوه‌ها و شربت‌های طبیعی مانند سکنجبین و دوغ‌های خانگی است.
تدبیر24: محمد صفریان اظهار کرد: دوغ‌های موجود در بازار به دلیل وجود گاز و اسانس دارای مضراتی هستند اما باز هم این مضرات از عوارض نوشابه و ماء‌الشعیر کمتر است.

وی، مصرف نوشابه و ماء‌الشعیر را مضر دانست و افزود: این مواد حاوی کافئین و محلول بی‌کربنات است که موجب تاثیر منفی بر مخاط دستگاه گوارش و ایجاد اشکال در جذب مواد مغزی می‌شود.

وی افزود: هیچ‌ یک از ماء‌الشعیرهای موجود در بازار واقعی نیستند زیرا ماء‌الشعیر واقعی دارای تلخی ناشی از وجود آنتی‌اکسیدان‌هاست. قند موجود در نوشابه‌ها و ماء‌الشعیرهایی که دارای قند رژیمی هستند، قابل جذب نیست و به دلیل حجم گازی که وارد فضای گوارش می‌شود منجر به افزایش حجم معده، گوارش و در نهایت چاق‌کنندگی در فرد می‌شود.

صفریان گفت: قندهای تصفیه شده موجود در این مواد به دلیل تاثیری که در ترشح انسولین دارند می‌توانند چاق‌کننده باشند.

این متخصص تغذیه بیان کرد: استفاده از نوشیدنی در هنگام صرف غذا سبب رقیق شدن شیره گوارشی، ‌افزایش حجم کاذب دستگاه گوارش و ایجاد مشکل در روند هضم بدن می‌شود.

وی توصیه کرد: والدین سعی کنند کودکان خود را به طعم این نوشیدنی‌ها عادت ندهند و حداکثر از نوشیدنی‌های سنتی استفاده کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: