ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۴۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۵

خانه موسیقی امشب جشن میگیرد

جشن پانزدهمین سالگرد تاسیس خانه موسیقی و اختتامیه جشنواره موسیقی تهران، امشب - 18 شهریور ماه - در عمارت مسعودیه برگزار خواهد شد.
تدبیر24: در این مراسم قرار است علاوه‌بر اجرای چند گروه موسیقی در سبک‌های نواحی، سنتی ایرانی و کلاسیک غربی از چند چهره پیشکسوت تاثیرگذار در موسیقی ایران نیز تجلیل شود.

همچنین در این مراسم برگزیدگان بخش دوسالانه کتاب برتر موسیقی نیز معرفی و از آنها تقدیر خواهد شد.

جشن پانزدهمین سالگرد تاسیس خانه موسیقی امسال در قالب «جشنواره موسیقی تهران» و با اجرای 6 گروه موسیقی در سبک‌های مختلف از 12 تا 18 شهریور در عمارت مسعودیه برگزار شد.

در این جشنواره هنرمندانی چون، همایون شجریان، علیرضا قربانی، حسین علیزاده، گروه شمس، گروه کامکارها و گروه پالت هنرنمایی کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: