ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۴۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵

المپیادهای‌علوم‌پزشکی‌بین‌المللی میشود

رییس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت از بین‌المللی کردن المپیادهای دانشجویان علوم پزشکی خبر داد .
تدبیر24: دکتر سلیمان احمدی در مراسم اختتامیه ششمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در این باره گفت:‌ در حال حاضر 21 هزار دانشجو علوم پزشکی ایرانی در خارج از کشور تحصیل می‌کنند برنامه ما این است که در المپیاد سال آینده از آنها دعوت به رقابت کنیم. همچنین برخی کشورهای فارسی‌زبان هم در سال آینده به رقابت در این المپیاد دعوت خواهند شد تا ارتباط فرهنگی بیشتر شود.

وی با اشاره به سابقه این المپیادها، افزود: اولین المپیاد علمی سال 88 در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد. برگزاری این المپیاد تاکنون که ششمین سال برگزاری آن است، رشد خوبی از نظر شرکت‌کنندگان و محتوای علمی داشته است.

احمدی با بیان اینکه سالیانه 22 المپیاد در جهان برگزار می‌شود، افزود: اما المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور از نظر به کارگیری شیوه‌های نوین علمی ارج نهادن و تقویت مهارت‌های حل مساله کار تیمی، تفکر انتقادی، استدلال بالینی و... منحصربه‌فرد است.

وی افزود: انتظاری که از این المپیاد داریم این است که دانشجویان قادر باشند تجربه‌های خود را در فرآیندهای آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به کار ببرند.

رییس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه باید یاد بگیریم به صورت تیمی کار کنیم، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در این رشد شتابان علمی کشور، پتانسیل‌های جوانان را شناسایی کرده و پرورش دهیم تا در جایگاه بین‌المللی حضور فعال داشته باشیم.

وی در بااشاره به اینکه این المپیاد در نزد بنیاد ملی نخبگان دارای شناسنامه است، همچنین گفت:‌ روز گذشته دکتر هاشمی وزیر بهداشت نامه‌ای به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال کرد که این المپیاد در این شورا هم مصوب شود، بنابراین بسیاری از افرادی که در این المپیاد شرکت کرده‌اند، می‌توانند از تسهیلات بنیاد استفاده کنند. البته جزییات این امر در حال مذاکره است.

رییس خدمات آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: نکته مثبت دیگر این المپیاد این است که سال‌های پیش فقط از نفرات اول، دوم و سوم هر رشته تقدیر می‌شد، اما امسال کمیته فنی قانونی تصویب کرد که به برگزیدگان مدال طلا، نقره و برنز اعطا شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: