ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۶۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۰

تشکیل شرکت تجارت ایران و قزاقستان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ایران و قزاقستان آمادگی دارند در زمینه توسعه بنادر، کشتیرانی، خطوط ریلی، هوائی و تجارت کالا با یکدیگر همکاری کنند و مجموعه ای تجاری را تشکیل دهند تا همکاری های یاد شده اجرایی شود.
تدبیر24: کار و رفاه اجتماعی، علی ربیعی در دیدار با وزیر سرمایه گذاری و توسعه قزاقستان، افزود: درخواست ما این است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با طرف قزاقستانی مجموعه ای تجاری را تشکیل دهند تا همکاری های یادشده اجرایی شود.

ربیعی با تاکید بر توسعه روابط اقتصادی دو کشور و نقش مجموعه های اقتصادی وابسته به وزارت متبوعش، یادآور شد: این وزارتخانه بلحاظ داشتن شرکتهای اقتصادی – تجاری و خطوط کشتیرانی و هوایی نظیر آسمان، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، ملی نفتکش و مجموعه های پالایشگاهی و دارا بودن دیگر مجموعه های اقتصادی آمادگی دارد روابط خود را با قزاقستان در این زمینه ها گسترش دهد.

وی همچنین به ظرفیتهای این وزارتخانه در زمینه آموزش های فنی و حرفه ای اشاره کرد و گفت: دو کشور می توانند در این خصوص نیز با یکدیگر همکاری کنند.

در این دیدار بر لزوم تشکیل شرکت های مشترک تجاری بین ایران و قزاقستان تاکید و مقرر شد از طرف ایرانی مجموعه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) و بانک رفاه کارگران و از طرف قزاقستان یک شرکت نسبت به تشکیل شرکت تجاری فیمابین اقدام کند تا از این طریق مجموعه همکاری ها جنبه اجرایی به خود بگیرد.

ربیعی یادآور شد با تشکیل این شرکت قزاقستان می تواند کالاهای مورد نیاز خود را با بهره گیری از امکانات و ظرفیت خطوط هوایی، ریلی و کشتیرانی ایران تامین کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: