ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۴۷۵۱
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۲

ویروس ابولا به استرالیا رسید

یک شهروند استرالیایی پس از بازگشت از غرب آفریقا به دلیل بیماری و بروز علائم ابتلا به ویروس ابولا در بیمارستان قرنطینه شد.
تدبیر24:  یک مرد استرالیایی روز پنجشنبه پس از بازگشت از سفر آفریقا به دلیل بروز علائم ویروس ابولا در بیمارستان ساحل طلایی در استان 'کوئینزلند' قرنطینه شد.

شبکه خبری 'ای.بی.سی' استرالیا اعلام کرد این شهروند استرالیایی دو روز پیش از غرب آفریقا به این کشور بازگشته و از آن زمان تاکنون به شدت بیمار است.

بیمارستانی که این شهروند استرالیایی در آن قرنطینه شده با تایید این موضوع که بیمار دارای علائم ویروس ابولا است، اعلام کرد اظهارنظر قطعی در مورد وضعیت سلامتی وی نیازمند آزمایش های بیشتر به منظور شناسایی علت بیماری است.

ویروس ابولا از کشنده ترین ویروس هایی است که باعث بیماری شدید در انسان و پستانداران می شود. ابولا به طور مرگباری در میان انسان ها و میمون ها در آفریقا شایع است.

این ویروس نخستین بار در سال 1976 میلادی که حدود 300 نفر را مبتلا کرد شناخته شد. با شیوع آن از هر 10 نفر مبتلا به بیماری 9 نفر جان خود را از دست می دهد.

در سال 1995 حدود 80 درصد از مبتلایان به این ویروس جان خود را از دست دادند.

امسال نیز با انتشار مجدد این ویروس که از گینه شروع شد و به کشورهای همسایه سیرالئون و لیبریا گسترش یافت حدود دو هزار و 296 نفر جان خود را از دست دادند و در مجموع حدود چهار هزار و 200 نفر به ویروس آلوده شده اند.

این بزرگترین مورد شیوع ابولا از نظر موارد ابتلا، آمار مرگ و پراکندگی جغرافیایی به حساب می آید.

سازمان بهداشت جهانی پیش بینی کرده است ابتلا به این ویروس در غرب آفریقا افزایش قابل توجهی خواهد داشت.

این سازمان همچنین هشدار داده است که لیبریا در هفته های آینده هزارن مورد جدید ابتلا به این ویروس را تجربه خواهد کرد.

نام این ویروس از یکی از رودخانه های کشور زئیر که امروزه جمهوری دموکراتیک کنگو نام دارد، گرفته شده و این بیماری برای نخستین بار در کشور کنگو دیده شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: