ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۴۷۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰

مرمت وبازسازی ساختمان «محمدزاده»‌

معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کردستان از مرمت و بازسازی ساختمان «محمدزاده» واقع در شهرستان سنندج خبر داد.
تدبیر24: «علیرضا آذرشب» اظهار کرد: در دوره‌ی پهلوی اول توسط رضاه شاه طرح اولین میدان شهری سنندج در ضلع شرقی قلعه سنه دژ یا باشگاه افسران به صورت چهارراه و میدان با ایجاد آب‌نما از آب جاری و فلکه‌ای احداث می‌شود.

وی افزود: میدان انقلاب سنندج ابتدا عملاً به شکل دایره اجرا شده و به علت کوچک بودن فضای آن مورد بازدید و در مرحله‌ی دوم و سوم به دستور رضاخان تعریض و توسعه یافت و اینک فضای موجود نتیجه‌ی اجرای مرحله‌ی سوم تعریض میدان برای شهروندان به یادگار مانده است.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کردستان، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون پس از 80 سال توسط میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کردستان عملیات پاکسازی و مرمت نمابی بنای مورد نظر آغاز شده است.

وی یادآور شد: این بنا به لحاظ ساختار تاریخی و فرهنگی خود فقط نما و پوشش سقف شیروانی آن لزوماً توسط میراث فرهنگی، به بازسازی نیاز دارد اما در بخش‌های خلفی قطعاً پاسخگوی نیازهای زندگی امروزه نیست و لازم است مطابق اصول مرمتی بصورت منطقی و براساس طرح بازسازی مدرن شامل پارکینگ، بخش تجاری، بخش خدماتی و... با حفظ نمای آجری و سقف شیروانی بازسازی شده و در واقع زندگی پویایی شهری با کالبد و نمای قدیمی که نشان‌دهنده‌ی وضعیت تاریخی و فرهنگی شهر سنندج است را نمایش دهد.

وی با اشاره به مرمت و بازسازی این بنای تاریخ در شهرستان سنندج خاطرنشان کرد: مرمت این بنای تاریخی شامل برداشتن الحاقات نابجا و دخالت‌های ناصحیح، برچیدن ناودان‌ها و اصلاح و نصب دوباره و رنگ‌آمیزی، بازسازی کتیبه‌ی آجری سردرب مغازه‌ها، زیرکوبی سقف شیروانی و رنگ‌آمیزی لبه رخبام ضلع جنوبی و غربی، انجام طراحی و انجام عملیات آجرتراشی ازاره و کمر دیوار دور فلکی بنا، استحکام بخشی قسمت‌های اضطراری پنجره و سردرب بخش فوقانی و تحتانی، تعویض آجرهای پوسیده، شست‌وشو اغلب مواضع تحت مرمت و پاک‌سازی سطح نمای آجری است که توسط کارشناسان حفظ و احیاء انجام شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: