ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۷۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸

بازگشت فضانوردان روس و آمریکایی

فضانورد ناسا به همراه دو کیهان‌نورد روس با اتمام مأموریت شش ماهه در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS)‌، صبح پنج‌شنبه به زمین بازگشتند.
تدبیر24: کپسول فضایی سایوز حامل «استیو سوآنسون» فرمانده مأموریت اکتشافی 40 ایستگاه فضایی، «اولگ ارتمیف» و «الکساندر اسکورتسوف» - کیهان‌نوردان روس - ساعت 23:01 به وقت گرینویچ روز چهارشنبه نهم سپتامبر (03:31 بامداد پنج‌شنبه 20 شهریور) از ایستگاه فضایی جدا شده و در مسیر بازگشت به زمین قرار گرفت.

کپسول سایوز پس از یک سفر سه و نیم ساعته، در ساعت 02:23 به وقت گرینویچ (06:53 به وقت تهران) در مناطق استپی قزاقستان به زمین نشست.

این سه فضانورد در طول اقامت پنج و نیم ماهه در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS)‌ شاهد الحاق کپسول باری سیگنوس، کپسول باری پروگرس روسیه، پنجمین و آخرین کپسول باری آژانس فضایی اروپا (ESA)‌ و جدا شدن کپسول باری دراگون بودند.

فضانوردان حاضر در مأموریت اکتشافی 40 ایستگاه فضایی رکورد بیشترین زمان برای انجام آزمایشات علمی در یک هفته را به نام خود ثبت کردند.

همزمان با اتمام مأموریت و بازگشت «سوآنسون»، فرماندهی ایستگاه فضایی به «ماکسین سورائف» روس واگذار شد.

در حال حاضر بجز «سورائف»، «راید وایسمن» فضانورد ناسا و «الکساندر گرست» فضانورد اروپایی در ISS حضور دارند و سه خدمه دیگر مأموریت اکتشافی 41 نیز 25 سپتامبر (سوم مهر) راهی فضا خواهند شد.

پیش از این مرحله، در تاریخ 19 سپتامبر ( 28 شهریور) کپسول باری دراگون در مأموریت جدید، تجهیزات مورد نیاز فضانوردان را به ایستگاه فضایی منتقل خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: