ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۸۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰

آزادی صلحبانان سازمان ملل در سوریه

صلحبانان فیجی سازمان ملل در ششم شهریور در درگیری های گروهک تروریستی النصره با ارتش سوریه در استان 'قنیطره' در بلندی های جولان ربوده شدند.
تدبیر24:  گروهک تروریستی ˈالنصرهˈ وابسته به شبکه القاعده تمامی صلح بانان سازمان ملل را که دو هفته پیش در بلندی های جولان به گروگان گرفته بود، آزاد کرد.

شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی روز پنجشنبه گزارش داد: جبهه النصره 44صلحبان 'فیجی' سازمان ملل را آزاد کرد و انتظار می رود که این گروه از مرز سوریه عبور کرده و به آنسوی بلندی های جولان در سرزمین های اشغالی وارد شوند.

بنابراین گزارش، گروه تروریستی النصره روز گذشته (چهارشنبه) با انتشار ویدیویی بر روی شبکه های اجتماعی اعلام کرده بود که انتظار می رود این گروه از صلحبانان ربوده شده به زودی آزاد شوند.

صلحبانان فیجی سازمان ملل در ششم شهریور در درگیری های گروهک تروریستی النصره با ارتش سوریه در استان 'قنیطره' در بلندی های جولان ربوده شدند.

استقرار نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد در بلندی های جولان به سال 1974 میلادی (1353 خورشیدی) باز می گردد. این افراد براساس قرارداد آتش بس میان سوریه و رژیم صهیونیستی در بلندی های جولان و مرز میان سوریه و سرزمین اشغالی مستقر شده و از آن زمان تاکنون به ماموریت خود ادامه داده اند.

در حال حاضر نزدیک به یک هزار و 223 نیروی حافظ صلح سازمان ملل متحد در بلندی های جولان حضور دارند که از کشورهای فیجی، فیلیپین، هلند، نپال، هند و ایرلند هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: