آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۴۸۱۹
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۰

ورود گردشگران رالی به کشور

این گروه پنجمین گروه از گردشگران خارجی طبیعت گرد است که امسال از طریق مرز بازرگان وارد کشور شد.
تدبیر24: گروه گردشگران ˈرالی ترانس ایران 2ˈ روز پنجشنبه از طریق مرز بازرگان در شمال غرب کشور وارد ایران شدند.

رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ماکو گفت: این گروه شامل 38 نفر است که 17 نفر آنان را بانوان گردشگر خارجی تشکیل می دهند.

محرم عبداللهی افزود: اعضای گردشگران رالی ترانس ایران 2 از کشورهای فرانسه و ایتالیا هستند که با 19 دستگاه خودرو وارد کشور شدند.

وی با اشاره به اینکه هدف این افراد طبیعت گردی است گفت: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، لرستان، کرمانشاه، همدان، چهارمحال وبختیاری، فارس، اصفهان، یزد، مازندران، سمنان، گیلان و قزوین مسیر گردشگری این گردشگران است.

وی اضافه کرد: این گروه بعد از دیدار از طبیعت استانهای یاد شده هشتم مهرماه از طریق مرز بازرگان از کشور خارج می شوند.

این گروه پنجمین گروه از گردشگران خارجی طبیعت گرد است که امسال از طریق مرز بازرگان وارد کشور شد.

آخرین گروه از گردشگران خارجی که از طریق این مرز وارد کشور شده بود دوچرخه سواران جاده ابریشم بودند که پس از 12 هزار کیلومتر رکابزنی و بازدید از بناهای تاریخی و فرهنگی شهرهای قوچان، بجنورد، گنبد، سمنان، تهران، تاکستان، میانه و تبریز دو روز قبل از طریق همین مرز از کشور خارج شدند.

بازرگان در منتهی الیه شمالغرب کشور و در فاصله 20 کیلومتری غرب شهرستان ماکو و از مبادی مهم ورود و خروج مسافر از کشور است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: