ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۸۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۹

دیدار روحانی با رییس‌جمهور ترکمنستان

دکتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران با قربان قلی بردی محمداف همتای ترکمنستانی خود دیدار و گفت و گو کرد.
تدبیر24: طرفین در این دیدار با تاکید بر لزوم توسعه روابط فیمابین دو کشور در خصوص مباحث منطقه ای و بین المللی بحث و تبادل نظر کردند.

رییس جمهوری ترکمنستان به عنوان میهمان ویژه در اجلاس سازمان همکاری شانگهای حضور پیدا کرده است.

حضور و سخنرانی در اجلاس سازمان همکاری شانگهای، حضور در ضیافت ناهار رییس مجلس نمایندگان تاجیکستان در محل باغ ارم و دیدار با رییس جمهوری روسیه از دیگر برنامه های آخرین روز سفر سه روزه حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی به شهر دوشنبه است.

قرار است حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در اجلاس سازمان همکاری شانگهای به عنوان کشور ناظر پس از سخنرانی اعضای اصلی، دبیرکل، رییس کمیته اجرایی، با توجه به ترتیب حروف الفبا پس از رییس جمهور افغانستان سخنرانی کند.

سازمان همکاری شانگهای در سال 2001 میلادی با عضویت چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان تاسیس شد. جمهوری اسلامی ایران، هند، افغانستان، مغولستان و پاکستان در این سازمان مقام ناظر را دارند.

با توجه به آن که تاجیکستان از ماه سپتامبر سال 2013 ریاست سازمان همکاری شانگهای را بر عهده گرفته است، چهاردهمین اجلاس سران با عنوان «همکاری، هم رشدی، هم شکوفایی» در شهر دوشنبه در حال برگزاری است.

کشورهای ترکیه، سریلانکا، بلاروس و ترکمنستان به عنوان میهمانان ویژه در اجلاش سازمان همکاری شانگهای حضور دارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: