آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۳۴۸۵۶
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۴

بازار داغ قبر در کازرون

پدیده خرید و فروش زمین برای قبر در قبرستان های شهر کازرون چنان داغ شده که امام جمعه این شهر به آن واکنش نشان داده و از آن انتقاد کرده است.
تدبیر24: محمد خرسند در جلسه شورای عمومی شهرستان کازرون افزود: این کار را بعضی افراد سودجو به قیمت های چند میلیونی انجام می دهند.

وی گفت: باید جلو این کار که هیچگونه توجیهی ندارد، گرفته شود.

امام جمعه کازرون در بخش دیگری از سخنانش افزود: باید هرچه زودتر تندیس شهید دانشجو، یکی از روحانیون مبارز در پیروزی انقلاب اسلامی و نخستین رییس دادگاه بعد از پیروزی انقلاب که بدست منافقین ترور شد با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر در یکی از میدان های شهر کازرون نصب شود.

حجت الاسلام خرسند به وظیفه مهم خبرنگاران در عرصه اطلاع رسانی اشاره کرد و گفت: خبرنگار یک امانت دار است و باید در کار خبرنگاری این امانت را حفظ کند و نباید در کار خبر سیاه نمایی و بزرگ نمایی شود.

شهرستان کازرون در استان فارس در 120 کیلومتری غرب شیراز واقع است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: