ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۸۷۰
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۵

مشکلات تیروئید در بارداری را جدی بگیرید

یک فوق تخصص غدد با تاکید بر اینکه مشکلات غده تیروئید در دوران بارداری باید جدی گرفته شود، گفت: عدم تشخیص پرکاری تیروئید ممکن است به زایمان زودرس، سقط جنین، افزایش ضربان قلب و کاهش رشد جنین منجر شود.
تدبیر24: دکتر محبوبه سادات حسینی با اشاره به اینکه هورمون‌های تیروئید نقش موثری را بر تکامل عصبی جنین ایفا می‌کنند، گفت: تشخیص کم کاری یا پرکاری تیروئید افراد قبل از زایمان جهت جلوگیری از ابتلای جنین به بیماری‌های مغزی، اعصاب، کوتاهی قد و عقب ماندگی ذهنی الزامی است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه اله یادآور شد: بزرگ‌ترین خطر کم کاری تیروئید به تاخیر انداختن رشد کودک و کندذهنی او بعد از تولد است. بنابراین اگر کم کاری تیروئید مادر باردار درمان نشود، منجر به مشکلات طولانی مدت بر مادر و فرزند می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اقدامات مناسبی جهت تشخیص کم کاری یا پرکاری تیروئید افراد قبل از زایمان در تمام کشورها انجام شده است، اظهار کرد: مادران باید قبل از اقدام به بارداری برای تشخیص و درمان وضعیت تیروئید خود مراحل لازم را طی کنند.

این فوق تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم با تاکید بر اینکه بیشتر زنان بارداری که هورمون تیروئید در آنها کم ترشح می‌شود در زایمان خود دچار مشکل می‌شوند، تصریح کرد: عدم تشخیص کم کاری تیروئید ممکن است منجر به ناباروری شود.

حسینی خاطرنشان کرد: عدم تشخیص پرکاری تیروئید نیز ممکن است منجر به زایمان زودرس، سقط جنین، افزایش ضربان قلب و کاهش رشد جنین شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله در پایان با اشاره به اینکه مشکلات غده تیروئید در دوران بارداری و بسیار شایع است، گفت: باید علاوه بر تجویز دارو به زنان باردار توصیه شود که هر شش هفته یک بار جهت انجام آزمایش تیروئید اقدام کنند تا میزان هورمون تیروئید در خون مشخص شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: