ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۲

تعطیلی 4 خوابگاه خودگردان

دبیر کمیته نظارت بر خوابگاه‎های خودگردان خرم‎آباد گفت: شهریه خوابگاه‎های خرم‎آباد، مهر امسال 15 درصد افزایش می‎یابد.
تدبیر24: مسهود سعادت‎مهر افزود: 16 خوابگاه شهرستان خرم‎آباد چندین بار مورد بازرسی قرار گرفته و 4 خوابگاه غیراستاندارد تعطیل شده که در صورت انجام اصلاحات موردنیاز مجدداً فعالیت خواهند داشت.

وی بیان کرد: بیش از 1500 دانشجوی شهر خرم‎آباد ساکن خوابگاه هستند؛ تعداد خوابگاه‎های این شهر بیش از نیازند و 200 تخت اضافه بر نیاز در خوابگاه‏‎های شهر خرم‎آباد برای سکونت دانشجویان غیر بومی موجود است.

دبیر کمیته نظارت بر خوابگاه‎های خودگردان یادآور شد: اجاره بهای خوابگاه‎های شهر خرم‎آباد در مهر ماه سال جاری بین 10 تا 15 درصد افزایش خواهد داشت و این افزایش نیز ناشی از بالا بودن قیمت انرژی و حامل‎های آن، دستمزد کارمندان و... است.

وی اضافه کرد: سامانه پیامکی 3000497104 جهت دریافت شکایات یا پیشنهادات دانشجویان خوابگاهی راه‎اندازی و از طریق نصب بنر در همه خوابگاه‎ها به اطلاع دانشجویان رسیده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: