تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۴۸۸۲
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶

بیشترین علل تماس‌ با اورژانس‌اجتماعی

رئیس مرکز فوریت‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ارتباط با بیشترین آمار تماس با اورژانس اجتماعی گفت: عمده تماس‌ها در ارتباط با «کودک آزاری» و «همسرآزاری» است.
تدبیر24: دکتر حبیب‌الله مسعودی فرید افزود: در سال گذشته حدود 600 هزار نفر با اورژانس اجتماعی تماس گرفتند که حدود یک سوم این تماس‌ها مرتبط بوده است.

وی افزود: درصد ماموریت ماشین‌های اورژانس اجتماعی حدود 15 درصد تماس‌هاست و بیشترین مشاوره به صورت تماس تلفنی ارائه می‌شود.

مسعودی فرید همچنین تصریح کرد: علت حدود 16 درصد تماس‌ها با اورژانس اجتماعی در ارتباط با کودک آزاری و همسر آزاری است. عمده تماس گیرندگان «زنان» هستند این در حالیست که در ارتباط با کودک آزاری تفاوت زیادی میان جنسیت دختر و پسر وجود ندارد.

وی در ارتباط با بیشترین آمار تماس در استان‌ها گفت: با توجه به وسعت و جمعیت استان‌ها، تعداد تماس گیرندگان متفاوت است و به همین دلیل در استان تهران دارای بیشترین تماس هستیم.

به گزارش ایسنا، مسعودی فرید با انتقاد از اینکه هنوز موضوع خودکشی و یا حتی سلامت روان در اولویت کار سیاست گذاران و برنامه‌ریزان حوزه سلامت کشور قرار نگرفته است، افزود: هر یک درصد افزایش در نرخ بیکاری، 79 درصد به افزایش نرخ خودکشی افراد زیر 65 سال می‌افزاید در حالی که خودکشی مسئله‌ای است که با ارتقای آگاهی افراد قابل پیشگیری است.

وی همچنین تصریح کرد: برنامه‌های اجتماع محور پیشگیری از خودکشی و همچنین کاهش دسترسی به وسایل و روشهای مرگ‌آور از عوامل بسیار تاثیرگذار در کاهش نرخ خودکشی است.

مسعودی فرید گفت: درصد کسانی که با اورژانس اجتماعی تماس می‌گیرند و تصمیم به خودکشی دارند کمتر از 0.5 درصد است.

وی افزود: این مسئله اصلا به این معنا نیست که آمار خودکشی در کشور پایین است چرا که در حال حاضر در کشور سیستم رصد خودکشی وجود ندارد و آمارها تنها در ارتباط با تماس‌هایی است که با اورژانس اجتماعی برقرار می‌شود.

مسعودی فرید شایع‌ترین روش خودکشی در کشور را استفاده از دارو عنوان کرد و افزود: در صورت مسمومیت‌های دارویی افراد به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند این در حالیست که بیشترین آمار تماس با اورژانس اجتماعی در ارتباط با مسائلی همچون سقوط از ارتفاع و غیره است.

وی افزود: مشکلات و تعارضات خانوادگی بیشترین عامل تماس با اورژانس اجتماعی است.

رئیس مرکز فوریتهای اجتماعی بهزیستی کشور در پایان گفت: همه کشورهای دنیا موظف هستند تا سال 2020 میلادی حداقل 10 درصد آمار خودکشی را در کشور خود کاهش دهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: