اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 03
کد خبر: ۳۴۹۱
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۳

قهوه موکا یک نوشیدنی دلچسب

موکا یعنی اضافه کردن شکلات به قهوه و یا اضافه کردن یک شات اسپرسو به هات‌چاکلتتون

تدبیر24: موکا جزو قهوه‌های معروفه و برای طرفداران شکلات و قهوه یه نوشیدنی گرم و مطلوب به حساب میاد، اگه به ویکیپدیا نگاه کنیم می‌بینیم که موکا جزو خانواده لاته در نظر گرفته شده، و خب اگه به ترکیب قهوه، شیر و شکلات هم توجه کنیم بیشترین شباهتش رو در خانواده نوشیدنی‌های برپایه قهوه با لاته می‌بینیم؛ پس زنده باد لاته و همه خانواده دوست داشتنیش.

توی این سایت یه تعریف خیلی ساده و قشنگ از موکا دیدم: موکا یعنی اضافه کردن شکلات به قهوه و یا اضافه کردن یک شات اسپرسو به هات‌چاکلتتون!

برای آماده کردن موکا باید به این ترتیب عمل کنید:

-
مقداری قهوه را در ماگ بریزید. (می‌تونید از قهوه دم کشیده شده و یا اسپرسو استفاده کنید)

-
همزمان شیر را گرم کنید و به قهوه‌تان اضافه کنید.

-
در نهایت مقداری شکلات مایع داغ اضافه کنید. در بعضی سایتها پیشنهاد شده که می‌توانید از پودر هات‌چاکلت هم استفاده کنید، ولی من شخصا شکلات را پیشنهاد می‌کنم. البته می‌توانید این مرحله را با مرحله قبل یکی کنید و مقداری هات‌چاکلت را به قهوه اضافه کنید.

معمولا قهوه موکا در ماگ و یا فنجان سرو می‌شود.

خیلی از افراد دوست دارند که مقدار پودر دارچین و یا پودر قهوه به روی نوشیدنی خود اضافه کنند.

منبع: سایت WikiDrink

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: