ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۹۲۵
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۰

صاحبخانه شدن خانواده‌های دارای3معلول

عضو هیئت مدیره جامعه خیران حامی معلولان کشور ادامه داد: کمک‌های مالی به این جامعه باید ابتدا از سوی اعضای هیئت مدیره صورت گیرد تا دیگران با دیدن این سیره عملی به انفاق در راه خدا و حمایت از نیازمندان ترغیب شوند.
تدبیر24: عضو هیئت مدیره جامعه خیران حامی معلولان کشور اعلام کرد: حدود 3200 خانوار صاحب سه معلول و بالاتر در کشور وجود دارد که تاکنون بخش قابل توجهی از آنان صاحب مسکن شدند و تلاش می‌شود تا پایان سال جاری تمام خانواده‌های دارای سه معلول و بالاتر صاحب مسکن شوند.

هاشم سلیمی آشتیانی عضو هیت مدیره جامعه خیرین حامی مددجویان بهزیستی کشور در حاشیه بازدید از ساختمان جامعه خیرین حضرت رسول اکرم (ص) شهر قزوین اظهار کرد: شفاف‌سازی عملکرد جامعه خیرین ضروری‌ترین اقدام برای شناساندن این مرکز به مردم محسوب می‌شود و جذب مشارکت‌های مردمی نیازمند تبلیغاتی درست و تأثیرگذار است.

وی افزود: جامعه خیران حضرت نبی اکرم (ص) باید با انگیزه‌ و هدفی خاص برنامه‌ریزی کنند که در امر خدمت‌رسانی به معلولان و مددجویان تحت پوشش مرکز بهزیستی سرعت بخشند.

عضو هیئت مدیره جامعه خیران حامی معلولان کشور خاطرنشان کرد: از آنجایی که آورده‌های مالی مردم امانتی در دست هیئت امنای جامعه خیران محسوب می‌شود باید رعایت امانتداری و تلاش هرچه بیشتر به منظور استفاده صحیح، به‌جا و به‌هنگام از این منابع انجام شود.

سلیمی آشتیانی تصریح کرد: مردم از روی اخلاص و صداقت منابع مالی خود را صرف این راه می‌کنند و بی‌تردید ره‌توشه ماندگاری برای آخرت خود ذخیره می‌سازند؛ نباید عملکردی چون عالمان بی‌عمل داشته باشیم و خود اجری از این بستر فراهم شده نبریم.

وی تأکید کرد: دست‌اندرکاران جامعه خیران حضرت نبی اکرم (ص) باید فارغ از یدک کشیدن نام عضویت در این مرکز، فعالیتی در راستای خدمت‌رسانی به معلولان انجام دهند؛ اندیشه‌ای نو، کارآمد و عملکردی بنیادین ضروری‌ترین نیاز در راستای حمایت از این قشر است.

عضو هیئت مدیره جامعه خیران حامی معلولان کشور ادامه داد: کمک‌های مالی به این جامعه باید ابتدا از سوی اعضای هیئت مدیره صورت گیرد تا دیگران با دیدن این سیره عملی به انفاق در راه خدا و حمایت از نیازمندان ترغیب شوند.

سلیمی آشتیانی تصریح کرد: منابع مالی جامعه خیران باید در راستای توانمندسازی معلولان هزینه شود؛ باید به جای ارائه ماهی به معلولان، ماهیگیری را به آنان آموزش دهیم، چراکه این اقدام راهکاری برای کاهش نیازمندی معلولان در جامعه محسوب می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: