ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۹۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۰

شایعترین اختلالات روانی

دبیر علمی سی و یکمین همایش سالیانه انجمن روانپزشکان ایران، اختلالات خلقی را جزو شایعترین اختلالات روانپزشکی دانست.
تدبیر24: دکتر سید مهدی صمیمی اردستانی با عنوان این مطلب که اختلالات خلقی معمولا در قالب دو اختلال اصلی افسردگی و اختلالات دو قطبی بروز می یابند، اظهار داشت: در این همایش ابعاد مختلف اختلالات خلقی از قبیل اپیدمیولوژی، روشهای تشخیص و درمانهای دارویی و غیر دارویی این اختلالات در کنار انواع روان درمانی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

وی گفت: از آنجا که در مواردی افسردگی و بیماری دوقطبی با اختلالات اضطرابی و مصرف مواد مخدر همراه است در این همایش شیوه های نوین درمانی این قبیل اختلالات نیز ارایه خواهد شد.

دبیر علمی سی و یکمین همایش سالیانه انجمن روانپزشکان ایران اضافه کرد: طی چهار روز برپایی این همایش هر روز یک سخنرانی جامع در سالن اصلی دکتر غرضی از سوی چهره های مطرح روانپزشکی که از خارج کشور در این همایش حضور دارند، انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: دکتر محمد تقی یاسمی که در ژنو و سازمان جهانی بهداشت (WHO) به فعالیت مشغولند، یکی از سخنرانان اصلی این همایش هستند.

صمیمی اردستانی از دکتر سید نصیر قائمی از استادان دانشگاه "تافت" امریکا و نیز دکتر شاهرخ سردارپور گودرزی از کشور استرالیا به عنوان دیگر سخنرانان اصلی این همایش نام برد.

وی گفت: از دیگر سخنرانان اصلی این همایش پروفسوری از کشور ترکیه است که از استادان برجسته انجمن جهانی روانپزشکی و جزو کاندیداهای ریاست انجمن جهانی روانپزشکی به شمار می رود.

دبیر علمی سی و یکمین همایش سالیانه انجمن روانپزشکان ایران خاطر نشان ساخت: این همایش قرار است به روش مرسوم کنگره های سراسر دنیا، پژوهشهای گروهی را به صورت سمپوزیوم برگزار و مقالاتی را که به صورت انفرادی ارسال شده است در قالب پوستر ارایه کند.

وی گفت: مخاطبان این همایش را عمدتا روانپزشکان تشکیل می دهند، اما پزشکان عمومی، متخصصان مغز و اعصاب، جراحان اعصاب و روانشناسان در تمامی مقاطع تحصیلی جزو مخاطبان این همایش هستند.

صمیمی اردستانی ادامه داد: طی چهار روز برپایی این همایش، نمایشگاه محصولات دارویی از سوی شرکتهای تولید کننده و وارد کننده دارو برگزار خواهد شد که این شرکتها محصولات جدید خود و دیگر داروهایی را که برای درمانهای بیماریهای اعصاب و روان مورد استفاده پزشکان قرار می گیرد در معرض نمایش و معرفی می گذارند.

سی و یکمین همایش سالیانه انجمن روانپزشکان ایران با محوریت بررسی اختلالات خلقی، طی روزهای 22 تا 25 مهر ماه امسال در سالن دکتر غرضی بیمارستان میلاد برگزار می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۲
0
0
ای بابا !
پس اوتیسم چی؟
کسی ازش حرف نمیزنه؟
کسی کاری نمی کنه!!!!!!!
خداااااااااا
نظر شما: