ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۴۹۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۵

مقیاس اندازه گیری نمونه ها چیست؟

ملاک تصمیم گیری چه چیزی بوده است که اداره عریض و طویلی چون آموزش و پرورش با محیط زیست در یک سبد قرار داده است؟ و یا دختران نمونه شهرستان با چه مقیاسی انتخاب شده اند؟
تدبیر24: سام سکوتی بداغ - هر ساله مراسم های زیادی در سراسر کشور برگزار می شود و در آن از ادارات نمونه، مدیران نمونه، معلمان نمونه و دختران نمونه  تجلیل می شود و در رسانه های ملی و محلی  به مردم معرفی می شوند که محل سوال جدی شده است برای نگارنده و مردمی که به نتیجه این کار و افراد معرفی شده دقت می کنند و دلیل انتخاب افراد برایشان مبهم است!

شاید آموزش و پرورش پارامترهایی داشته باشد و بر اساس آن رتبه بندی معلمین را انجام می دهد و زمانی که در دل یک وزارتخانه دست به انتخاب می زنند و یا مناطق معلمین را معرفی می کنند، اگر قصد و نیتی بر جانب داری نباشد، بتوانند بهترین ها را معرفی کنند و امتیاز هر معلم، ملاک عمل قرار گیرد تا نظر شخصی آقای مدیر یا مدیر کل. اما در مواردی که فرمانداری دست به انتخاب بهترین اداره از جمیع ادارات شهرستان می زند، چه متری برای اندازه گیری استفاده می شود؟

ملاک تصمیم گیری چه چیزی بوده است که اداره عریض و طویلی چون آموزش و پرورش با محیط زیست در یک سبد قرار داده است؟ و یا دختران نمونه شهرستان با چه مقیاسی انتخاب شده اند؟  چرا در برخی شهرستان ها خانم جوانی که در همه زمینه ها حرفی برای گفتن داشته است، در لیست نیست و فقط  فردی با یک عنوان سومی استانی در مسابقه ورزشی در لیست قرار دارد؟

بهتر نیست این گونه کارهای نمادین را که نتیجه ای جز بی انگیزه کردن افراد موفق به معنای واقعی را ندارد، متوقف کرده و یا اگر قصد انجام این کار را داریم، دست به انتخاب واقعی بزنیم؟

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رزيتا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۵
0
1
حرف دل خيلي ها رو زديد.. واقعا مقياس اندازه گيري آنها چيه؟! عدالت و انصاف چي ميشه؟!
نظر شما: