تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
يکشنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 29
کد خبر: ۳۴۹۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۰

کاهش سن ابتلا به بیماری‌ قلبی

مدیرگروه قلب و عروق دانشگاه علوم‌ پزشکی مشهد گفت: هرچه سن بروز سکته‌ پایین‌تر باشد، احتمال مرگ فرد بیشتر است.
تدبیر24: دکتر علی‌اصغر دادگر از کاهش سن ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق در کشور خبر داد و اظهار کرد: این در حالیست که متاسفانه هرچه سن بروز سکته‌ پایین‌تر باشد، احتمال مرگ بیشتر است.

وی ادامه داد: به طور کلی هر چه میانگین سنی افراد بیشتر می‌شود، شیوع بیماری‌های قلب و عروق افزایش می‌یابد. به همین دلیل در سنین بالای 40 سال، شیوع بیماری‌های قلب و عروق بیشتر است بطوری که بعد از 60 سالگی یک‌سوم تا نیمی از تمام مرگ و میرها به دلیل بیماری‌های قلبی است.

دادگر با بیان اینکه مردان بیش از زنان در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی هستند، خاطرنشان کرد: زنان به دلیل داشتن هورمون‌هایی نظیر استروژن، خطر ابتلا به این بیماری‌ها را کمتر دارند، اما بعد از یائسگی این خطر به سرعت افزایش یافته، در سن 65 سالگی با مردان برابر شده و در 75 سالگی این میزان خطر حتی از مردان هم پیشی می‌گیرد.

این متخصص قلب و عروق درباره عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی به نقش مهم استرس در بروز این بیماری‌ها اشاره کرد و افزود: تغذیه نامناسب، استفاده از سیگار، کم‌تحرکی و بی‌تحرکی از دیگر عوامل کاهش سن ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق محسوب می‌شوند.

دادگر همچنین از فشارخون بالا به عنوان یکی دیگر از عوامل خطر بروز بیماری‌های قلبی و شایع‌ترین بیماری در دنیا یاد کرد و گفت: با کنترل این بیماری می‌توان تا 50 درصد خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: