ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۳۴۹۹۵
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۶

تاسیس دانشکده حقوق دکترکاتوزیان

رئیس دانشکده علوم اداری و اقتصدی دانشگاه فردوسی با اشاره به راه‌اندازی دانشکده حقوق مستقل در دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: به دنبال راه‌اندازی دانشکده حقوق با نام دانشکده مرحوم دکتر امیرناصر کاتوزیان هستیم.
تدبیر24: دکتر عبدالرضا جوان جعفری افزود: در اردیبهشت ماه سال جاری مراسم گرامی‌داشتی با حضور خود دکتر کاتوزیان در دانشگاه فردوسی برگزار شد که وی در بدو ورود، خواستار راه‌اندازی دانشکده حقوق مستقل در این دانشگاه شد.

وی ادامه داد: پیگیری‌های بعدی ما منجر به این شد که پیش از فوت مرحوم کاتوزیان، فرایند تاسیس این دانشکده عملیاتی شود.

رئیس دانشکده علوم اداری و اقتصدی دانشگاه فردوسی با بیان اینکه «در حال حاضر هیات امنای این دانشکده تشکیل شده است» گفت: این هیات امنا متشکل از قضات، وکلای دادگستری و اساتید حقوق است که اساس‌نامه و شورای اجرایی آن تهیه شده است.

جوان‌جعفری خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در حال پیگیری راه‌اندازی این دانشکده هستیم؛ هنگامی که خبر تاسیس آن به مرحوم کاتوزیان رسید، ایشان بسیار هیجان‌زده شد و یادداشتی مبنی بر استقبال از این اقدام به دانشگاه ارسال کرد.

وی اضافه کرد: در این خصوص، دانشگاه مشکلات مالی و اعتباری دارد چرا که پیش‌تر، این مساله در بودجه دانشگاه دیده نشده بود؛ با این حال طی مذاکراتی که با معاون حقوقی رئیس جمهور داشتیم، قرار شد که بخشی از اعتبارات تاسیس این دانشکده را در اختیار ما قرار دهند.

جوان‌جعفری تصریح کرد: همچنین بخش دیگری از هزینه‌های راه‌اندازی این دانشکده به عهده خیرین است؛ با این حال دانشگاه از نظر اختصاص زمین و خدمات فنی در این خصوص مشکلی ندارد .
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: