ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۵۰۲۶
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۷

عیادت عموپورنگ از رهبری+عکس

عصر دیروز داریوش فرضیایی(عمو پورنگ)،‌ مسلم آقاجانزاده و امیر محمد متقیان به عیادت رهبر معظم انقلاب رفتند.
تدبیر24: عصر دیروز داریوش فرضیایی(عمو پورنگ)،‌ مسلم آقاجانزاده و امیر محمد متقیان به عیادت رهبر معظم انقلاب رفتند. مسلم آقاجانراده در گفتگو با خبرنگارخبرگزاری دانشجو اعلام داشت: حضرت آقا تأکید داشتند که برنامه شما باید دینی باشد و البته دینی هم هست.

آقاجانزاده با اشاره به دیدار 6 سال پیش این گروه با رهبر فرزانه انقلاب ادامه داد: نکته جالب این بود که رهبر معظم انقلاب دیدار 6 سال پیش را با جزئیات به یاد داشتند و حتی اشاره ای به گفتگوی آن دیدار با امیر محمد داشتند.

از حواشی جالب توجه این دیدار نیز گفتگوی رهبر فرزانه انقلاب و امیر محمد متقیان بود که در آن رهبر معظم انقلاب به جمله عمو پورنگ در دیدار شش سال پیش اشاره می کنند که امیر محمد در آن دیدار گفته بود: عمو پورنگ من را از تخم مرغ شانسی پیدا کرده است!

امیر محمد در این دیدار به رهبر انقلاب گفت: آن موقع جوان بودیم و جاهل! شما آن جمله را به بزرگی خودتان ببخشید!

رهبر معظم انقلاب هم با خنده فرمودند: یعنی الان پیر شده ای؟!


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: