ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۰۴۰
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰

وعده انجمن صنایع لبنی

دبیر انجمن صنایع لبنی اعلام کرد: براساس توافقات و مکاتبات صورت گرفته با کارخانه‌های لبنی، محصولات لبنی از پایان شهریور ماه عاری از هر گونه چربی گیاهی از جمله روغن پالم می‌شود.
تدبیر24: رضا باکری اظهار کرد: تمام محصولاتی که دارای پروانه ساخت با چربی گیاهی نیستند به ویژه شیر، ماست، انواع خامه صبحانه و پنیر سفید ایرانی بدون هر گونه چربی گیاهی تولید می‌شوند و در فرآیند تولید آن از چربی گیاهی طبیعی استفاده می‌شود اما اگر کارخانه‌ای بیش از این از چربی گیاهی استفاده کرده باشد متخلف محسوب می‌شود و باید طبق قوانین و مقررات موجود با او برخورد کرد.

وی افزود: از سال 1388 هفت قلم کالا در صنعت لبنیات با مجوز سازمان غذا و دارو مجوز استفاده از چربی گیاهی گرفتند که در این راستا 450 پروانه ساخت برای این کالاها از جمله پنیرهای آنالوگ، پنیرهای خامه‌ای، پنیرهای پیتزا، پنیرهای پروسس شده، انواع بستنی‌ها و خامه گیاهی قنادی صادر شد اما طبق توافقات صورت گرفته از سی و یکم شهریور ماه امسال همه پروانه‌های صادر شده به حالت تعلیق در می‌آید.

دبیر انجمن صنایع لبنی ادامه داد: جلساتی که با کارشناسان سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد، انیستیتو تغذیه و کارشناسان بهداشت تغذیه در کمیته‌های تخصصی انجمن صنایع لبنی داشتیم مقرر شد پس از به تعلیق در آمدن پروانه ساخت مجوزهای صادر شده برای استفاده از چربی گیاهی پروفایل اسیدهای چرب در روغن‌های مجاز گیاهی استخراج شود و در اختیار اداره کل نظارت بر غذای وزارت بهداشت قرار گیرد تا برای تصمیم گیری مجدد دراین زمینه تصمیمات لازم اتخاذ شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: