آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۵۰۴۰
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰

وعده انجمن صنایع لبنی

دبیر انجمن صنایع لبنی اعلام کرد: براساس توافقات و مکاتبات صورت گرفته با کارخانه‌های لبنی، محصولات لبنی از پایان شهریور ماه عاری از هر گونه چربی گیاهی از جمله روغن پالم می‌شود.
تدبیر24: رضا باکری اظهار کرد: تمام محصولاتی که دارای پروانه ساخت با چربی گیاهی نیستند به ویژه شیر، ماست، انواع خامه صبحانه و پنیر سفید ایرانی بدون هر گونه چربی گیاهی تولید می‌شوند و در فرآیند تولید آن از چربی گیاهی طبیعی استفاده می‌شود اما اگر کارخانه‌ای بیش از این از چربی گیاهی استفاده کرده باشد متخلف محسوب می‌شود و باید طبق قوانین و مقررات موجود با او برخورد کرد.

وی افزود: از سال 1388 هفت قلم کالا در صنعت لبنیات با مجوز سازمان غذا و دارو مجوز استفاده از چربی گیاهی گرفتند که در این راستا 450 پروانه ساخت برای این کالاها از جمله پنیرهای آنالوگ، پنیرهای خامه‌ای، پنیرهای پیتزا، پنیرهای پروسس شده، انواع بستنی‌ها و خامه گیاهی قنادی صادر شد اما طبق توافقات صورت گرفته از سی و یکم شهریور ماه امسال همه پروانه‌های صادر شده به حالت تعلیق در می‌آید.

دبیر انجمن صنایع لبنی ادامه داد: جلساتی که با کارشناسان سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد، انیستیتو تغذیه و کارشناسان بهداشت تغذیه در کمیته‌های تخصصی انجمن صنایع لبنی داشتیم مقرر شد پس از به تعلیق در آمدن پروانه ساخت مجوزهای صادر شده برای استفاده از چربی گیاهی پروفایل اسیدهای چرب در روغن‌های مجاز گیاهی استخراج شود و در اختیار اداره کل نظارت بر غذای وزارت بهداشت قرار گیرد تا برای تصمیم گیری مجدد دراین زمینه تصمیمات لازم اتخاذ شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: