اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۳۵۱۰۰
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۰

دایی سرمایه فوتبال ایران است

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت : هیات مدیره از درخشان به عنوان سرمربی جدید تیم قاطعانه حمایت می کند، اما باید حرمت دایی نیز حفظ شود.
تدبیر24: محمد زادمهر عصر یکشنبه پس از پایان نشست امیر رضاخادم با هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران افزود:این حواشی به ضرر تیم پرسپولیس خواهد بود و ما به دنبال آرامش هستیم بنابراین باید از حواشی عبور کنیم.

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس بر حفظ حرمت و احترام پیشکسوتان، ملی پوشان و افتخارآفرینان کشورمان تاکید کردوگفت:دایی فرد بسیار محترمی است و باید حرمت وی نیز حفظ شود.

زادمهردیدارخود راباکرانچاربه عنوان یکی ازگزینه های سرمربیگری تیم پرسپولیس تکذیب کرد و افزود: در حال حاضر هیات مدیره از درخشان به عنوان سرمربی پرسپولیس حمایت می کند زیرا وی در کنار عبدی می تواند یک تیم کامل را تشکیل دهد.

وی درباره علی دایی سرمربی سابق تیم پرسپولیس گفت: دایی یک حرفه ای است به طوری که حتی در آخرین بازی خود با توجه به حاشیه هایی که ایجاد شده بود به بازیکنان گفت به این حواشی توجه نکنند و تمام تمرکز خود را بر روی این بازی بگذارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: