آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۵۱۲
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۸

دیدار حسن نصرالله با آیت الله اراکی

به گزارش تدبیر24 به نقل از المنارآیت‌الله شیخ محسن اراکی رئیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و هیئت همراه وی دیروز با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد.

این دیدار در حضور غضنفر رکن آبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت و شیخ حسان عبدالله رئیس هیئت اداری جمعیت علمای مسلمان بیروت برگزار شد.

حاضران در این نشست اوضاع عمومی کشورهای اسلامی و اقدامات مجمع برای تحقق تقریب بین مذاهب اسلامی بویژه در شرایط حساس کنونی را بررسی کردند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: