ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۰

برای سرطان سینه وقت نگذارید!

محققان دانشگاه «لیدن» هلند هشدار می دهند که غربالگری زنان بالای 70 سال برای سرطان سینه وقت تلف کردن است.
تدبیر24: به گفته این محققان غربالگری مرتب زنان 69 تا 74 ساله شمار مبتلایان به سرطان سینه را کاهش نمی دهد.

آنها افزودند: غربالگری مرتب زنان مسن برای آگاهی از خطر ابتلا به سرطان سینه به تشخیص تومورهای کوچک منجر می شود که اثری بر افزایش طول عمر آنها نخواهد داشت بلکه در عوض منجر به جراحی، شیمی درمانی و یا رادیوتراپی بی مورد می شود.

آنها هشدار داند: جراحی، شیمی درمانی یا رادیو تراپی زنان مسن آنها را در معرض عوارضی جانبی آسیب پذیر مانند درد، خستگی و از دست دادن تحرک قرار می دهد و 18 ماه طول می کشد تا این عوارض بطور کامل برطرف شوند.

همچنین گفته می شود که تشخیص سرطان سینه باعث بروز اضطراب زیاد در این زنان می شود.

در حال حاضر غربالگری سینه برای زنان 50 تا 70 ساله و زنان جوانتری انجام می شود که از سابقه خانوادگی سرطان سینه برخوردارند.

در این بررسی محققان مرکز پزشکی دانشگاه «لیدن» در هلند بررسی 25 هزار و 500 زن 70 تا 80 ساله را از سال 1995 تا 2011 مورد بررسی قرار دادند.

نتایج این مطالعه نشان داد که میزان زنده ماندن در زنانی مسنی که در دهه 70 سالگی یا 80 سالگی بسر می برند پایین تر است زیرا معمولا سرطان سینه در این زنان آنقدر دیر تشخیص داده می شود که دیگر برای درمان دیر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: