ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۳۴۸
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۷

سقف ارائه تسهیلات برای تولید فرش

کارشناس فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: پرداخت تسهیلات به متقاضیان تولیدکننده فرش دست‌باف از طریق صندوق مهر امام رضا(ع) انجام می‌شود.
تدبیر24: مجید رمضانیان با اشاره به امضای تفاهم‌نامه‌ سه‌گانه با مرکز ملی فرش ایران و معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه طرح‌های مشاغل خانگی، اظهارکرد: سقف این تسهیلات برای هر تولیدکننده داخلی 50 میلیون ریال و تولیدکننده خارج از استان 100 میلیون ریال است. افراد واجد شرایط از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت به بانک عامل معرفی و تسهیلات خود را دریافت می‌کنند.

کارشناس فرش سازمان صنعت معدن و تجارت خوزستان افزود: تسهیلات در نظر گرفته شده برای تولید فرش سقفی ندارد و به هر تعداد متقاضی مراجعه‌کننده به بانک، تسهیلات پرداخت می‌شود.

رمضانیان تصریح کرد: این تسهیلات به افرادی پرداخت می‌شود که دارای مجوز و پروانه تولید فرش هستند.

وی با بیان این‌که با پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی به همه متقاضیان مخالفم، اظهارکرد: به این دلیل که برخی با سندسازی اقدام به اخذ تسهیلات می‌کنند و متأسفانه این تسهیلات برای مصارف دیگری هزینه می‌شود؛ این مساله در بخش فرش بیشتر مشاهده می‌شود که نه تنها کمکی به صنعت فرش استان نکرده، بلکه بازار را مختل می‌کند.

کارشناس فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: طی 2 سال گذشته 100 میلیارد تومان تسهیلات در بخش مشاغل خانگی پرداخت شد که اگر این تسهیلات به طرح‌های صنعتی داده می‌شد، قطعا بازدهی بهتری داشتند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: