ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۵۳۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۰

عکاسی با موبایل تهدید نیست

دبیر بخش عکس دومین جشنواره فیلم و عکس همراه تهران معتقد است، اپیدمی پیشرفت تکنولوژی و عکاسی با موبایل موضوعی نیست که عکاسی حرفه‌ای را تهدید کند.
تدبیر24: مهدی مقیم‌نژاد درباره برپایی دومین دوره جشنواره فیلم و عکس همراه تهران اظهار کرد: امسال دومین دوره جشنواره عکس و فیلم همراه تهران برگزار می‌شود. در نخستین دوره علاوه‌بر بخش اصلی که گرفتن عکس با تلفن همراه بود، یک بخشی هم با موضوع موبایل داشتیم که خود این وسیله را سوژه قرار داده بود. امسال این بخش را از جشنواره حذف کردیم و تنها عکس‌هایی را در جشنواره پذیرفتیم که با دوربین تلفن همراه گرفته شده‌اند.

او افزود: دومین دوره جشنواره فیلم و عکس تهران شامل یک بخش اصلی با موضوع آزاد، یک بخش جنبی با موضوع تهران و بخش دیگری با عنوان زندگی دانشجویی برگزار می‌شود.

این عکاس درباره کیفیت آثار رسیده به دبیرخانه نیز گفت: امسال شاهد رشد کیفی قابل توجهی نسبت به سال گذشته در عکس‌های ارسالی به دبیرخانه جشنواره بودیم. این کیفیت نشان می‌دهد که تلفن همراه علاوه بر همگانی شدن، حالا دارد به سمت کاربری درست از آن هم پیش می‌رود. عکس‌های دومین دوره جشنواره دارای جنبه زیبایی‌شناسانه قابل توجهی بودند.

مقیم‌نژاد ادامه داد: به جز بخش اندکی از شرکت‌کنندگان که عکاسان حرفه‌ای هستند، آثار رسیده به دبیرخانه از کاربران عام و اقشار مختلف مردم هستند. امروزه دوربین موبایل‌ها بخشی از زندگی خصوصی و مکان‌ها و لحظاتی را ثبت می‌کنند که دوربین‌های حرفه‌ای عکاسی راهی به آن‌ها ندارند. توقع ما از یک عکس موبایلی این است که حساسیت موضوعی داشته باشد و بتواند لحظه‌ای را به ما نشان بدهد که خاص و زیبا باشد.

این عکاس همچنین گفت: کاربران موبایل یاد گرفته‌اند که علاوه بر گرفتن عکس از موضوعات خوب، عکس‌های خوبی هم بگیرند. عکس‌هایی که جنبه زیبایی‌شناسانه در آن‌ها مشخص و پررنگ است. هرچند ما با ایده‌آل عکس‌های موبایلی و جشنواره‌هایی که با این موضوع در دنیا برگزار می‌شود فاصله داریم، اما برگزاری جشنواره فیلم و عکس همراه تهران تلاشی برای به رسمیت شناختن اپیدمی عکاسی با موبایل است.

مقیم‌نژاد خاطرنشان کرد: این اپیدمی و پیشرفت تکنولوژی چیزی نیست که بتوان جلوی آن را گرفت. ما فقط می‌توانیم تصمیم بگیریم آن را به رسمیت بشناسیم یا نه. عکاسی حرفه‌ای هم جایگاه خودش را دارد.

دومین دوره جشنواره فیلم و عکس همراه تهران از 21 تا 28 شهریور ماه در پردیس سینمایی ملت برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: