ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۳۷۹
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۰

کشور در تاراج زمین خوارهاست

وزیر کشور با اشاره به ستاد ویژه مبارزه با زمین‌خواری در استانداری‌ها افزود: استان‌ها به صورت جدی با موضوع زمین خواری برخورد می‌کنند در تهران هم مهمترین اقدام این بود که ظرف یک سال گذشته حدود ۲هزار واحد تخریب شده است.
تدبیر24: وزیر کشور گفت: وضعیت زمین خواری به نحوی است که باید گفت کشور به تاراج زمین خوارها رفته است.

عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه جلسه شورای جلسه بررسی وضعیت پدیده زمین خواری در پاسخ گفت: تخریب هتل آرینا در انتظار حکم قضایی است.

وی افزود: وضعیت زمین خواری در کشور به نحوی است که می توان عنوان کرد که کشور (سکونتگاه ها، زمین های کشاورزی و منابع طبیعی) به تاراج زمین خوارها رفته است. وزیر کشور در مورد آخرین وضعیت برخورد با زمین خواری ها در تهران گفت: تاکنون ۲ هزار تخریب داشته ایم. رحمانی فضلی همچنین اظهار داشت: ساختمانهایی با مساحت بالای ۷ هزار متر باید تخریب شوند.

وی افزود: جلسه امروز به دنبال جلسه مبارزه با مفاسد با موضوع زمین خواری در ۳ حوزه ساخت و ساز غیرمجاز، تغییر کاربری و موضوع تصرفات غیرقانونی برگزار شد. گزارش‌های ستاد مبارزه با زمین خواری، گزارش‌های جهاد کشاورزی، مسکن و شهرسازی و وزارت کشور نشان دهنده تصرفات غیرقابل در زمین‌های خوب به ویژه در مناطق ۳ استان شمالی(گلستان، مازندران، گیلان) تهران، البرز، اصفهان و قزوین است که موجب نگرانی زیادی شده است.

رحمانی فضلی تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد تا تعیین تکلیف نهایی و تصمیم‌گیری جامع وزارت کشور جلسه‌ای را با حضور مسئولان مربوطه اعم از دستگاه‌های اجرایی، قضایی و نیروی انتظامی بر قرار کند و در کوتاه مدت اقدامی صورت بگیرد که بازدارندگی پیشگیری و برخورد با متجاوزان در رابطه با زمین خواری در همین زمان کوتاه انجام شود.

وزیر کشور با اشاره به ستاد ویژه مبارزه با زمین‌خواری در استانداری‌ها افزود: استان‌ها به صورت جدی با موضوع زمین خواری برخورد می‌کنند در تهران هم مهمترین اقدام این بود که ظرف یک سال گذشته حدود ۲هزار واحد تخریب شده است.

وی اضافه کرد: استاندار مازندران اعلام کرد که ساخت و ساز خارج از حریم در این استان به حداکثر ۱۰ درصد رسیده به این معنا که ۹۰ درصد با زمین خواری مقابله شده و این آمار مناسبی است، همچنین در استان های گیلان، گلستان و البرز هم گزارش مشابهی در این زمینه وجود داشت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: